Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Μπέστε σκύλοι αλέστε, στην Διεύθυνση Μεταφορών Χολαργού.


Τελικά τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο.
Για μια απλή μεταβίβαση άδειας κυκλοφορίας , χρειάζεται να πας τουλάχιστον 3 φορές στο Υπουργείο , γιατί έτσι "γουστάρουν" οι υπάλληλοι. Την πρώτη φορά για να καταθέσεις τα δικαιολογητικά. Στην συνέχεια (όπως οι αναρτήσεις πληροφορούν) πρέπει να επιστρέψεις μετά από 4 ημέρες για να την παραλάβεις.
Επέστρεψα για κάθε ενδεχόμενο μετά από 6 εργάσιμες ημέρες, περίμενα επί δίωρο υπομονετικά στην ουρά, για να μου πει τελικά η υπάλληλος (όταν εδέησε να τελειώσει την συζήτηση της στο κινητό), ότι δεν είναι έτοιμη η άδεια, γιατί χθες είχαν απεργία. Όταν της είπα ότι έπρεπε ούτως η άλλως να είναι έτοιμη από προχθές, μου απάντησε ότι το σύστημα εκτύπωσης είναι Off ."Κάνε μια βόλτα και ξαναέλα" μου πρότεινε. Περιττό να προσθέσω ότι τελικά το "σύστημα" δεν τα κατάφερε ,και πρέπει να χάσω άλλη μια μέρα για να ξαναπάω την Δευτέρα. Αν στο μεταξύ κυκλοφορήσω το Σαββατοκύριακο και μου γίνει έλεγχος... αντιλαμβάνεστε.
Αντίστοιχες διευθύνσεις στην περιφέρεια (στην Μυτιλήνη για παράδειγμα) που εξυπηρετούν περισσότερο πληθυσμό αναλογικά, ολοκληρώνουν την διαδικασία την ίδια μέρα, σε λιγότερο από μια ώρα. Στο Χολαργό πρέπει να καταφύγεις στα παραμάγαζα με τους αιτισιογράφους , να πληρώσεις το νταβατζιλίκι, ώστε να εξυπηρετηθείς γρήγορα , μια και αυτοί συνεργάζονται direct με το δημόσιο, μέσα από το διαχωριστικό πάγκο.
Και για του λόγου το αληθές δέστε στην φωτογραφία το μεγάλο (προϊστάμενο) αφεντικό που σήμερα ώρα 11 :20 π.μ..βροντοφώναζε (η ικέτευε), να εξέλθουν οι πολίτες από το χώρο των γραφείων των... υπαλλήλων.
Γιατί άραγε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου