Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Προς Δήμαρχο Ν.ΜΑΚΡΗΣ κ.Ιορδάνη Λουίζο και Πρόεδρο Δημ. ΣυμβουλίουΣ. Θεοδωρίδη.

Αξιότιμοι κύριοι.
Πριν λίγο κάτοικοι της περιοχής Ζούμπερι (αναγνώστες)μας ενημέρωσαν ότι απόψε συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο για να συζητήσει εκτός των άλλων την :
Χορήγηση άδειας μουσικής και παράταση ωραρίου στον Τσιλιγιάννη Κ. ΕΠΕ για το κατάστημά του καφετέρια,μπάρ, όπεν-μπάρ επί της οδού Αεροπορίας 1- Ζούμπερι
καθώς και χορήγηση προέγκρισης άδειας λειτουργίας καταστήματος καφετέριας-εστιατορίου με δύο όπεν μπάρ επί της οδού Αεροπορίας 2-Ζούμπερι, επ΄ονόματι Κ.Τσιλιγιάννης ΕΠΕ.
Σας παρακαλούμε λοιπόν να ενημερώσετε τους δημοτικούς σας συμβούλους για τα όσα ήδη έχουμε αναρτήσει (ακολουθούν κι άλλα), που πιθανόν να βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει στην συγκεκριμένη παραλία.
Η εικόνα πάντως που λαμβάνουμε και έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους δημότες σας αλλά και τους επισκέπτες, είναι ότι κάποιοι δρομολογούν το κλείσιμο της ακτής και μετατροπής της σε ιδιωτική παραλία, όπου οι λουόμενοι θα πληρώνουν είσοδο.
Θα εκτιμούσαμε μια διαψευσή σας, αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, και σας παρακαλούμε να παρακολουθήσετε τις επόμενες αναρτήσεις, που δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς τους πελάτες της εν λόγω επιχείρησης και έκθεσή της υγείας και ασφάλειάς τους σε κίνδυνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου