Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Γερμανική κερδοσκοπία.Οικολογικές σακούλες πωλούνται με 1000% καπέλο!..



Οι νέες βιοδιασπώμενες οικολογικές σακούλες που παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ στους πελάτες τους όλα τα Σούπερ Μάρκετ και Πολυκαταστήματα (εκτός από την αλυσίδα LIDL), τους κοστίζουν 1,5 λεπτό του ευρώ η μία. Οι πονηροί "αποικιοκράτες", όχι μόνον τις χρεώνουν στα μουλωχτά 15 λεφτά κερδίζοντας 1000%, συνεχίζουν να συνεισφέρουν στην μόλυνση του Ελληνικού περιβάλλοντος ,διαθέτοντας (πάλι με χρέωση των πελατών τους) τις επικίνδυνες πλαστικές σακούλες, πού παγκοσμίως έχουν "απαγορευτεί".
Ενδιαφέροντα στοιχεία για την επιπτώσεις,κατασκευή και διάρκεια ζωής των βιοδιασπώμενων και μη σακούλων, βρήκαμε στην ιστοσελίδα Ελληνικής επιχείρησης που τροφοδοτεί τα περισσότερα Ελληνικά καταστήματα (κλικ) www.panchart.gr
Κι επειδή απ' ότι φαίνεται το Υπουργείο Ανάπτυξης "προστατεύει" σαν υιοθετημένο παιδί το LIDL, θεωρεί φυσιολογική την κερδοσκοπία στις σακούλες αλλά και σε άλλα περίεργα που θα αναδείξουμε σύντομα, σας έχουμε μια πρόταση.
Την επόμενη φορά που θα δώσετε τον οβολόν σας στην Γερμανική επιχείρηση (γιατί νομίζετε ότι σας συμφέρει), βάλτε τα ψώνια σας σε σακούλες που έχετε πάρει από τα άλλα Σούπερ Μάρκετ.
Δεν μπορεί να διαφημίζετε την αλυσίδα και να πληρώνετε την σακούλα με το logo του Lidl !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου