Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Κλέψιμο 15, στα παρά 5'. Μόνο στα LIDL?

Λίγα λεπτά πριν έρθει η σειρά σας στο ταμείο του LIDL για να "κτυπήσει"τα ψώνια σας, και βλέποντας τον προηγούμενο πελάτη να σκύβει και προμηθεύεται σακούλες κάτω από το πάγκο, κάνετε την ίδια κίνηση, και το ίδιο ακούσιο "λάθος".
Παγίδα 1η: Άν πάρετε από την κοντινότερο προς το ταμείο "χαμηλό" ράφι , θα σας κοστίσει 2 λεπτά η σακούλα, αλλά αν είσαστε τακτικός πελάτης, θα ξέρατε ότι η αλυσίδα ανέκαθεν έβγαζε από την μύγα ξύγκι. Βέβαια αυτή η σακούλα των 2 λεπτών, είναι εντελώς πλαστική και θα συνεχίσει να μολύνει το Ελληνικό (κι όχι το Γερμανικό) περιβάλλον για εκατοντάδες χρόνια.
Παγίδα 2η: Αν λόγω του ότι μπροστά σας υπάρχουν άλλα καρότσια, σκύψετε για να πάρετε σακούλες από το πρώτο ράφι, θα διαπιστώσετε (όταν είναι αργά) στο λογαριασμό σας, ότι η κάθε μια σας κόστισε 15 λεπτά !!!
Και ναι μέν υπάρχουν πινακίδες με την τιμή (άσχετα αν κανείς δεν μπορεί να τις δει όρθιος), αλλά η δικαιολογία είναι ότι είναι οικολογικές και βιοδιασπώμενες. Ακριβώς σαν αυτές που διαθέτουν τα υπόλοιπα καταστήματα ΔΩΡΕΑΝ.
Πόσο κοστίζουν?
Θα μάθετε στην επόμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου