Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η αποκάλυψη της απάτης του επικίνδυνου προιόντος που "πλάσαρε" ο Παπαδάκης, συνεχίζεται.








Οι απορίες αλλά και τα e-mail των θυμάτων, που αγόρασαν την άχρηστη αλλά και επικίνδυνη συσκευή εξαιτίας του "Καλημέρα Ελλάδα" συνεχώς αυξάνονται. Έτσι επισκεφθήκαμε την ιστοσελίδα (που διαφημιζόταν από την εκπομπή) του εισαγωγέα - καλεσμένου του Γιώργου Παπαδάκη. Η πιστοποίηση αυτής της θαυματουργού συσκευής (κατασκευασμένης με την απαράμιλλο Γερμανική τεχνολογία) ώστε να φέρει το αυτοκόλλητο διακριτικό CE , συντάχθηκε και εκτυπώθηκε από την Κινέζικη εταιρία Waltek Services.
Με τα φτωχά κινεζικά μου καταλαβαίνω ότι η εταιρεία εκτυπώνει LOGO. Δυστυχώς η αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας, μου έβγαλε την εικονιζόμενη (κλικ 3η φωτό) προειδοποίηση! Ακόμα όμως και στη παρουσίαση του προϊόντος με βίντεο στην Ελληνική ιστοσελίδα ακούγεται μια φτωχή, δυσνόητη αγγλοκινέζικη περιγραφή.
Όλα αυτά δυστυχώς (παρ' ότι το προϊόν αρχίζει και κατακλύζει την Ελληνική αγορά) οι Ελληνικές Αρμόδιες Αρχές (Υπουργείο Ανάπτυξης Βιομηχανίας Ενέργειας κλπ. Κατηγορούμενοι ως συνωμότες για διάθεση ακριβού ρεύματος, από τους κατασκευαστές του economizer), τα βρίσκουν όλα φυσιολογικά και δεν αντιδρούν.
Ίσως περιμένουν πρώτα να συμβούν ατυχήματα για να επέμβουν. Τι είδους ? Θα σας εξηγήσουμε σύντομα. Προς το παρών διαβάστε ένα από τα αναρίθμητα σχόλια μη ειδικών (στην ηλεκτρολογία) αναγνωστών.
Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο
Mα ειναι αδυνατον να συμβει αυτο που υποστηριζουν οι πωλητες της συσκευης, αφουβρισκεται μετα απο το μετρητη στο κυκλωμα. Αφου ειναι ηλεκτρικη συσκευη αυτο το μαραφετι, το μονο που κανει ειναι να καταναλωνει ηλεκτρικη ενεργεια και αρα να αυξανει το λογαριασμο. Σαν σταθεροποιητης θα μπορουσε να δουλεψει, αλλα με τοσα χρηματααγοραζουμε ενα καλο ups.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου