Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Τα θύματα του Δήμου Ραφήνας απαιτούν εξηγήσεις!

Οι αντιδράσεις για των παγίδευμα ΜΟΝΟΝ των μη ντόπιων ιδιοκτητών Ι.Χ. που παρκάρισαν στους Δημόσιους δρόμους του Δήμου του Κουρασμένου, άρχισαν.
Μεροκαματιάρηδες που νόμισαν ότι θα την βγάλουν φθηνά (έστω και βρώμικα) στη ελεύθερη παραλία της Ραφήνας, μετά από μερικές ώρες τους περίμενε ψυχρολουσία 2 τουλάχιστον κλήσεων, για μη καταβολή τέλους σε περιοχή Ελεγχόμενης Στάθμευσης. Αυτοί δε που πήραν το Ferry Boat για τριήμερο στην Εύβοια βρήκαν σχεδόν μια ντουζίνα κλήσεις.
Οι εκβιαστικές επιλογές που είχαν ήταν: Nα παρκάρουν με το τσουχτερό αντίτιμο των 18 ευρώ στα δυο "Δημοτικά" πάρκινγκ εκ των οποίο το ένα είναι πάντα πλήρες , και το άλλο είναι κλειστό (παρ όλο που οι πινακίδες σε κατευθύνουν άσκοπα εκεί). Όλoι οι υπόλοιποι δρόμοι της πόλης είναι για αποκλειστική χρήση των Mονίμων κατοίκων !!! και επαγγελματιών, που δεν έχουν όμως κανένα πρόβλημα να κάνουν την αρπαχτή του Καλοκαιριού από τους επισκέπτες.
Όσο γιατί (μέχρι να λογοδοτήσουν για την απαράδεκτη χρυσοφόρα επιχείρηση που έστησαν οι υπεύθυνοι) ο Σκοπελίτης δεν θα πλήρωνε δεκάρα, ορίστε ένας καλός λόγος.
Οι σκουλαρικάκηδες με τις βερμούδες που το παίζουν Δημοτικοί Αστυνόμοι, στις "μαζικές" προ-υπογεγράμμένες κλήσεις, που υποτίθεται υπογράφουν και βεβαιώνουν, αν προσέξετε στην αριστερή φωτογραφία, στην Θέση οδός και αριθμός (που έγινε η παράβαση) γράφουν ΑΠΩΝ. Και ο κανονισμός προβλέπει για να είναι έγκυρη η κλήση να είναι συμπληρωμένα όλα τα "κουτάκια σωστά". Η δε πινακίδα του ΚΟΚ που υποδεικνύει την Ελεγχόμενη Στάθμευση, είναι η P-69 , και δεν έχει καμιά σχέση με την πινακίδα της φωτογραφίας.
Αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες. Αλλού είναι το ζουμί της Κομπίνας.
Υπομονή το Σεπτέμβριο. Αλλά αν δεν κρατιέστε και θέλετε να εκτονώσετε κράξτε στο grafeio-dimarxou@0164.syzefxis.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου