Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Παγκόσμια θλίψη για τον Κένεντι, κι άλλες Ελληνικές δημοσιογραφικές ...κίες!...

Δυστυχώς και η Realnews δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την πεπατημένη πεπονόφλουδα. Πετάει ο γάιδαρος (λένε οι Αριστεροί..Αμερικάνοι), διασχίζει τους αιθέρες, αναδημοσιεύουν οι Αριστεροδέξιοι *ΟΦΑ Greek Reporters. Το κόλπο απλό. Copy Translate Paste. Ήρωας, Μαχητής, και Προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων ο Teddy. Την μόνη "στραβοτιμονιά" του που εντόπισε η εφημερίδα (όπως κι όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ) ήταν αυτή που στοίχισε την ζωή σε μια "συνεργάτιδά του"που καμάκωσε, όταν τύφλα στο μεθύσι έριξε το αυτοκινητό του σε χαντάκι με νερό. Α, και μια μαϊμουδιά στο μάθημα των ισπανικών, όπου έστειλε άλλον στην θέση του να δώσει εξετάσεις.
Η αλήθεια (όπως την περιγράφουν πολλά έγκυρα ΜΜΕ, μη ελεγχόμενα απόλυτα από την πανίσχυρη οικογένεια των Κένεντι και το Δημοκρατικό Κόμμα), είναι ότι πάντα άλλοι πλήρωναν τις αμαρτίες αυτου του κακομαθημένου αλκοολικού κανακάρη, που χρησιμοποιούσε το όνομα και την θέση του για να εξαναγκάζει η να κακοποιεί σεξουαλικά, όποια δύστυχη κοπελίτσα γυάλιζε στα διαρκώς γυαλισμένα από το πιοτό γουρλωμένα μάτια του.
Κάνοντας κλικ για μεγένθυση σε ένα από τα αναρίθμητα ξένα ρεπορτάζ που οι διευθυντές τους δεν πήραν "γραμμή", θα πληροφορηθείτε πως αυτός ο ρεμπεσκές, παράτησε την κοπελίτσα να πεθάνει με αργό και μαρτυρικό θάνατο στο αυτοκίνητο του που "βούτηξε" στο νερό ,κι αυτός περιέργως βγήκε έξω, σώος κι αβλαβής πήγε στο ξενοδοχείο, κοιμήθηκε του καλού καιρού, κι οταν ξύπνησε και πήρε το πρωινό του μαζί με τους δικηγόρους του, ανέφερε το γεγονός στην αστυνομία, με 10ώρες καθυστέρηση. Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτεία εκτός της Μασαχουσέτης, θα είχε πάει σούμπιτος για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
Αυτός είναι ο ανυπέρβλητος Αμερικανός ήρωας, που στεναχώρησε με το θάνατό του ακόμα και τους Έλληνες Αναρχοσυντρόφους.
Copy, Translate, Paste. Ζήτω η Νεοελληνική Δημοσιογραφία!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου