Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Θα δεχόσασταν να πληρώσετε στο LIDL το νερό 25 Ευρώ το Λίτρο?

Και όμως το κάνετε εν "αγνοία σας" εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Και φυσικά δεν είναι το μοναδικό περίεργο που συμβαίνει σ΄αυτή την αλυσίδα. Χθες υπάλληλος έκανε σκουπίδι μια γιαγιά, γιατί όπως πολλοί πελάτες εν αγνοία της πήρε την πρώτη κατά σειρά σακούλα κάτω από το πάγκο του ταμείου (όπου έχουν κρύψει χαμηλά τις τιμές),κι όταν συνειδητοποίησε ότι χρεώνεται 19 λεπτά, και ζήτησε να την επιστρέψει (γιατί δεν της βγαίναν τα χρήματα) της πέταξε "και εγώ τι να σου κάνω την έχω χρεώσει τώρα...".Έχω ήδη αναφερθεί σ αυτή την απαράδεκτη τακτική( κλικ), αλλά ήρθε η ώρα για τα πιο σοβαρά ανομήματα.
Ξέρετε για πιο λόγο ενώ υπάρχουν ενώ υπάρχουν 7 άδεια ταμεία και το κατάστημα είναι γεμάτο, χρησιμοποιούν μόνο 2 ταμίες κάνοντας σας ...
Γνωρίζετε γιατί μετά που θα κτυπήσουν τα προϊόντα στο ταμείο, σας πιέζουν να τα βάζετε αμέσως ξανά στο καροτσάκι, για να τα συσκευάσετε στις σακούλες σε πάγκο απέναντι (λάθος κάνετε αν σκεφθήκατε ότι το κάνουν για να επιταχύνουν)?
Έχετε σκεφθεί γιατί εκτός και εντός των καταστημάτων, θα δείτε μόνο τις προσφορές της επόμενης βδομάδας και ποτέ τις ισχύουσες?
Μα είναι απλό. Μόνο έτσι θα παραπλανηθείτε ώστε να μην προσέξετε ότι πληρώνετε για (βρωμό) νερό 25 ευρώ το λίτρο. Σύντομα οι αποδείξεις .Μην τις χάσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου