Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Όταν οι φτωχοί ανακαλύπτουν τον διαβήτη στον δρόμο!

Τα γάντια δεν τα φορούν οι νοσηλευτές για να μη λερώνουν τα χέρια τους!
Καταξοδεύτηκε μια φαρμακευτική εταιρία, και σε "συνεργασία"!!! με τον Δήμο στήσανε ένα πάγκο το μεσημέρι στη πλατεία, και δυο "μοντέρνες κοπέλες" έκαναν δωρεάν μέτρηση του Ζαχάρου στο αίμα. Δεκτός όποιος ταλαίπωρος,είχε απελπιστεί (μετά από μήνες) να περιμένει να την κάνει στο ΙΚΑ. Η προσφορά ίσχυε φυσικά και για τους "μη εγγεγραμμένους πολίτες", που δεν ξέρουν τι είναι το ΙΚΑ. Ακούστε ενδεικτικό διάλογο Ρουμανοζητιάνας, με την νοσηλεύτρια(άνευ στολής) που της πήρε αίμα για να κάνει την μέτρηση.
-Καλό εγκώ?
-Έχεις 140. Εσύ go χοσπιτάλε . Έτσι κι έτσι(με την γνωστή χειρονομία των χεριών). Ο επόμενος , καν τε μια σειρά, μα είναι δυνατόν?
Δεν σχολιάζω ότι το τεστ πρέπει να το κάνεις νηστικός (ήταν πιθανόν να πεινούσαν),η το σπρώξιμο και στρίμωγμα (ανάσα με ανάσα HN1) δυστυχισμένων πειραματόζωων (που είδαν τζάμπα και έτρεξαν), όμως φιλέσπλαχνοι χορηγοί, έχω μια απορία. Σε μια εποχή που απειλούμαστε απο πανδημίες, επιτρέπετε οι αιμολήπτες να πιάνουν και να παίρνουν αίμα από τα χέρια πολλών(ακόμα και αστέγων) δεκάδων ατόμων, χρησιμοποιώντας συνεχώς τα ίδια γάντια?
Σκεφθήκατε ότι μετά από αυτή την διαδικασία ,πιθανόν, στους "ευεργετούμενους σας, η μικρότερή τους έννοια να είναι το ζάχαρο? Και η μεγαλύτερή τους... θα επανέλθω δριμύτερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου