Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

jumanji (trample) Ποδοπάτημα στην Ερμού!

Η Ερμού δεν είναι μόνο από τους πιο ακριβούς Εμπορικούς δρόμους στο κόσμο, είναι και από τους...επικίνδυνους
Ώρα 11:40 π.μ. και ο Δήμος της Αθήνας πληρώνει υπερωρίες στους υπαλλήλους του, που μαζί με την "κανονική" αστυνομία κάνουν-παίζουν (το γνωστό γελοίο παιχνίδι) τάχα ότι επιβάλλουν τον νόμο και την τάξη. Με αργούς ρυθμούς βηματίζουν στην Ερμού, για να δώσουν χρόνο στους Μαυροπωλητές, να απομακρυνθούν προσωρινά.
Μόνο που αυτοί φεύγοντας(ατάκτως) παρέσυραν και ποδοπάτησαν την εν φωτό γριούλα, που έκανε το λάθος να ψωνίσει σε "πεζόδρομο".
Ο αστυνομικός (red τοξο) από το προσωπικό του κινητό καλεί επανειλημμένα ασθενοφόρο. Μετά από μισή ώρα (12:23 μ.μ.)πληροφορούν την κυρία, ότι το ασθενοφόρο θα κάνει τουλάχιστον άλλη μια ώρα, και την συμβουλεύουν να πάει σιγά σιγά (σερνόμενη) σπίτι της, να πάρει το βιβλιάριο και να πάει σε... νοσοκομείο. Και ...συνεχίζουν την πεζο-βάρδια τους.
Η χτυπημένη σε χέρια πόδια πλευρά και κεφάλι "πολίτης" ικετεύει την επόμενη τετράδα οργάνων του νόμου. Αυτοί δείχνοντας συμπόνοια (μας) εξηγούν: Αυτό συμβαίνει πάντα όταν καλούμε ασθενοφόρο.
P.s. Για τους "έγκριτους"...που (κρίνοντας εξ ιδίων) αμφισβητούν την ακρίβεια της ανάρτησης, video available upon request...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου