Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

4ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς.

Στο Εκθεσιακό Κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ), διοργανώθηκε "Φεστιβάλ"!!! Υποθέτω για να ενημερωθεί ο κόσμος (της Ελλάδας) για την ύπαρξη αυτών των σημαντικών Εθνικών-χρυσών προϊόντων . Του ελαιόλαδου και της ελιάς . Κατά πόσο επετεύχθη ο στόχος στο 4ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, ποιοι ήταν εκεί, και ποια τα συμπεράσματα αυτής της ακριβής προσπάθειας για τους συμμετέχοντες, θα το δείτε σε λίγο.
Όπως εγώ, το είδα...

2 σχόλια:

  1. τι το κάνουνε το φεστιβαλ λαδιου αφου οι συναιτερισμοι ειναι 'οποιος προλαβει να κλεψει τα περισσοτερα' και παιρνουν τα λεφτα του κοσμακι για να πανε στο Ντουμπαι να πιουνε καφε στα σπιτακια με τα κοκκινα φωτακια?
    ε?

    ασε που οι αγροτες ειναι ανυμποροι να κανουν και πολλα γιατι εχουνε γατζωθει τα σκατοπροεδρακια του καθε συναιτερισμου στα καρεκλακια τους και κανουνε 15 γλειψιματα το δεπτερολεπτο για να μην τους κουνησει κανεις απο κει!

    ειμαι στην αγγλια 4 χρονια τωρα και στα σουπερμαρκετ υπαρχει ελαιολαδο με γευση πιστονιου και ειναι πανακριβο και ο πατερας μου ειναι ελαιοπαραγωγος και παιρνει ενα αρχ...δι για το καλυτερο λαδι του κοσμου!

    ναι ναι ! καντε φεστιβαλ εσεις και δινετε βραβεια ! να δουμε ποτε θα μαθουμε να εκτιμαμε τον εαυτο μας γιατι αν δεν το μαθουμε αυτο οσα φεστιβαλ λαδιου και να γινουν δεν παιζει και να αλλαξει τιποτα!

    ξυπνατε αγροτες και αλλαξτε την αγορα και ξεκουνηστε τα σκατοπροεδρακια απο τη θεση τους γιατι με βλεπω να βγαζω τα ελαιοδεντρα και φυτευω γκαζον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. desparate greeκ citizen

    συμφωνω αδελφε μαζι σου, εδω σ αυτη τη χωρα δεν μπορει να γινει τιποτα , ειμαι πολυ απογοητευμενος , ΕΔΩ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ,
    ειμαι ανεργος επιστημοανας (5 χρονια σπουδες) με μεταπτυχιακο(2 χρονια) ανεργος Σε θεωρω τυχαιρο που ζεις στην Αγγλια,γιατι εγω απο εδω δεν μπορω να φυγω.
    Δια φωνω μονο με τη φυτευση γκαζον επιστημονικα(οικονομοτεχνικα δεν στεκει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή