Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Όταν η Δικαιοσύνη μπάζει, κάποιοι είναι για τα μπάζα!

Της 20 Μαρτίου,η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας εκτάκτως αποφάσισε την πανελλαδική αποχή των δικηγόρων για 23, 24 και 26 Μαρτίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.. Παράλληλα, τις ίδιες μέρες θα απέχουν και οι δικαστικοί επιμελητές.
Τα κορόιδα Πολίτες που περίμεναν μήνες και χρόνια αυτές τις μέρες να δικαιωθούν, να αποζημιωθούν,η να ηρεμήσουν, θα παραμείνουν Standby ξανά για μήνες, χρόνια, ανάλογα το "κώλυμα" που θα έχει κάποιος από τους συνηγόρους την επόμενη φορά.
Θύματα (σαν και του λόγου μου) που ορίσθηκαν μάρτυρες, ταξίδεψαν (με έξοδά τους) από την Νότια Ελλάδα στην Μαγνησία αναγκαστικά. Γιατί μέχρι σήμερα το μεσημέρι, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, ακόμα τσακώνονταν για τον αν θα αφήσουν(αυτόματα) να ματαιωθούν οι δίκες, η αν θα παραστούν για να ζητήσουν αναβολή εκδίκασης. Στο πίνακα ανακοινώσεων πάντως δεν θεώρησαν απαραίτητο να υπάρχει ενημέρωση των αιμοδοτών τους.
Τι μπορούν άλλωστε να κάνουν οι "πελάτες" σε τέτοιες καταχρηστικές συμπεριφορές . Να καταφύγουν στην Δικαιοσύνη που "μπάζει"? Εδώ οι τρύπες της, (στην είσοδο) είναι καλυμμένες με χαρτόνια εδώ και αιώνες, με τα δικαιώματα των (οικονομικά) αδυνάτων θα ασχοληθούν?
P.s. Φυσικά το ότι όλες οι εν αποχή συντεχνίες αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν πριν και μετά την 25 Μαρτίου ( κερδίζοντας ανέξοδα μιας εβδομάδα εκτός έδρας "καθισιό") είναι...σύμπτωση. Σατανική...

1 σχόλιο: