Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Όταν η Υπουργός Ανάπτυξης παίζει με τα νεύρα μας!

Κα Κατσέλη ο ανεκδιήγητος αυτός κύριος για πολλοστή φορά, στο ίδιο κανάλι, βγαίνει για να προσβάλει την νοημοσύνη μας, περιγράφοντας το σχέδιο για το νομοσχέδιο που όταν, θα, και άμα, (αποφασίσουν οι τράπεζες) μπορεί και να γίνει νόμος. Για μήνες μας ζαλίζει με το ίδιο μύθο, και στο μεταξύ έχει αυτοανακηρυχθεί από Γραμματέας του Καταναλωτή, σε Γενικό Γραμματέα Οικονομίας. Εσείς το ξέρετε?
Το RAPEX (σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μη ασφαλή καταναλωτικά προϊόντα) θα μας πάρει με τις κλωτσιές. Οι μόνες ενημερώσεις που η Ελληνική πλευρά (κατόρθωσε) να δημοσιεύσει (και καθυστερημένα!!!) είναι αυτές που εθελοντικά οι εταιρείες παραχώρησαν. Στο μεταξύ η Ελληνική αγορά, και μέσω αυτής η Ευρώπη, έχει πλημμυρίσει με άκρως επικίνδυνα προϊόντα με ανυπολόγιστο κόστος στη υγεία -ασφάλεια και την τσέπη των πολιτών. Γιατί πληρώνουμε τόσους α...ους στην πλατεία Κάνιγγος και στη Μεσογείων.
Ποιος θα πληρώσει την ζημιά από την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία αυτών των προϊόντων? Ο Σπυράκος, η εσείς που μας τον φυτέψατε. Δείτε σε λίγο (ενδεικτικά) για ποια προϊόντα-απάτη μιλάμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου