Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Καμία επίπτωση για τις παράνομες διαφημιστικές Γιγαντοπινακίδες?

Έμειναν παράνομα τοποθετημένες για χρόνια, εμποδίζοντας τους πεζούς, και δημιουργώντας τεράστιους κινδύνους στην κυκλοφορία των οχημάτων με τα αποπροσανατολιστικά κινούμενα έγχρωμα μηνύματα. Προκάλεσαν θανάτους αλλά και τεράστια κέρδη στους γνωστούς-άγνωστους ιδιοκτήτες τους, που κανείς δεν τόλμαγε να τους αγγίξει . 'Όταν επιτέλους κάποιοι τολμηροί Δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν να αποκαταστήσουν την νομιμότητα, οι πολίτες έπρεπε να επιβαρυνθούν και με το κόστος απομάκρυνσης. Ειδικά οι Δήμοι (που ήδη το γνώριζαν) πλήρωναν για πολλές από τις πινακίδες , τεράστια ποσά για την ηλεκτροδότησή τους, που γινόταν με "ρευματοκλοπή" από τους στύλους του Δημοτικού φωτισμού. Και ρωτούν οι Δημότες σας κύριοι Δήμαρχοι (και εν προκειμένω κ.Γιαννακόπουλε).
Οι παρανομούντες που καταχράστηκαν και εκμεταλλεύτηκαν τόσα χρόνια τους Δήμους, δεν θα λογοδοτήσουν η θα πληρώσουν τα δέοντα?. Ποιος αποφάσισε να "λησμονηθούν" και να παραγραφούν , όλες οι χοντρές αμαρτίες των διαφημιστών? Ούτε τις τρύπες από τις βάσεις στα πεζοδρόμια δεν φρόντισαν να καλύψουν τα άπληστα γαϊδούρια(κλικ φωτό).
Άραγε κάποιοι της Δημοτικής Αντιπολίτευσης, θα θέσουν τα ερωτήματα όταν οι εν τη βασιλεία δήμαρχοι αυτές τις μέρες κάνουν τον απολογισμό του έργου τους?
Αναμένουμε info (από τους αναγνώστες φυσικά)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου