Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η Λώρη Κέζα έγινε Blogger !

Ήταν μια από τις πιο αγαπητές πέννες του Βήματος. Έδειχνε να γνωρίζει την ζωή, το πεζοδρόμιο, και η ματιά της ήταν ψύχραιμη και αντικειμενική. Γύρισε (μάλλον) από τις διακοπές και παρουσίασ(τηκ)ε (σαν) τα "Κατακάθια της Ενημέρωσης".
Αναφέρεται Γενικά και Αόριστα σε κάποιο από τους 150.000 blogges που κατά την γνώμη της και τα στοιχεία της διασταυρωμένης ερευνάς της , έχει υποπέσει σε εγκληματικές πράξεις, εκμεταλλευόμενος της ανωνυμία που παρέχει (προς το παρόν) το διαδίκτυο. Μιλάει με βεβαιότητα για το δράμα των καήμένων θυμάτων του Blogger-κατακάθι , αλλά χωρίς να τα κατονομάζει. Γράφει στο ΒΗΜΑ η Λώρα Κέζα: Μια ανυπόστατη πληροφορία έκανε τον γύρο της μπλογκόσφαιρας, κοπιαρισμένη μερικές εκατοντάδες φορές, συνοδευμένη από ανεδαφικά σχόλια. Η πολιτική διασημότητα άρχισε να ρωτά από εδώ κι από εκεί, για να μάθει ποιο κουμάσι έκανε τη ζημιά. Κατέληξε λοιπόν σε συγκεκριμένο πρόσωπο, με ταλέντο στα φαντασιοκοπήματα και στις άνανδρες επιθέσεις. Ανάμεσα στα άλλα η πολιτική διασημότητα πληροφορήθηκε ότι ο χολερικός μπλόγκερ είναι γνωστός εκβιαστής, που θα γίνει μελίρρυτος με λίγα χιλιαρικάκια...(klik άρθρο)
Αγαπητή επώνυμη Λώρα, με αυτό ακριβώς το σημερινό ύφος σου, γράφουν αυτοί που κατακρίνεις και κατονομάζεις ως "Κατακάθια της ενημέρωσης". Φαίνεται πως κόλλησες το μικρόβιο. Εκτός αν και εσύ έπεσες θύμα εκβιασμού για να γράψεις κάτι που δεν σε εκφράζει , γιατί ως γνωστόν, " Ανεργίας και Θεοί πείθονται".
P.s. Μη το πάρεις προσωπικά. Δεν είσαι η μόνη που έλαβες "γραμμή", κατά της ανωνυμίας του Διαδικτύου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου