Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Μειώστε τους λογαριασμούς ρεύματος εως 45% (για πάντα),πληρώνοντας τώρα ΜΟΝΟ 49 ευρώ!

Προχθές το www.adena.gr (klik) σας παρουσίασε το μαγικό κουτί ENERGY SAVING BOX για να κάνετε οικονομία στη κατανάλωση εως 45% με 89 ευρώ.
Ξεχάστε το. Εμείς βρήκαμε πανομοιότυπη (μαγική) συσκευή που κάνει την ίδια οικονομία και κοστίζει μόνο 49 ευρώ (και έχει και δυο λαμπάκια). Σας την αποκαλύπτουμε (γυμνή), γιατί άν πιάνουν τα χέρια σας (κολλητήρι) μπορείτε να την "αντιγράψετε" και να την κατασκευάσετε με λιγότερο από ένα ευρώ (μαζί με το κουτί). Ο παρουσιαστής-εισαγωγέας χθές (και κάθε μέρα) και στο Κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ισχυρίζεται ότι το Αιρκοντίσιον "καίεi" ένα Kilowatt, και το ρολόι της ΔΕΗ μας χρεώνει ενάμιση. Με το Γερμανικής Τεχνολογίας μαραφέτι, που το πιστοποιεί Κινέζικο Πιστοποιητικό, ότι είναι για Ευρώπη (CE αυτοκόλλητο) , αντιστρέφεται η εκμετάλλευση, και κλέβουμε εμείς την ΔΕΗ!
Αμα δεν είναι έτσι τα πράγματα , κανονικά ο Γενικός Γραμματέας του Καταναλωτή , και ο Γενικός της ΔΕΗ (που γνωρίζουν την κατάσταση) θα πρέπει να παραιτηθούν (αφού πρώτα αποζημιώσουν τα θύματα). Σωστά? Για να μένουν Κοκαλαμένοι στη θέση τους, πάει να πει ότι είναι Ο.Κ. Δείτε την επόμενη ενέργειά του κ. Σπυράκου για να καταλάβετε γιατί....
P.s. Πάντως για καλό και για κακό κάντε υπομονή μερικές μέρες, γιατί θα σκάσει ένα "μπαλόνι"!

2 σχόλια:

  1. Νικόλας - Ζαγορά Πηλίου10 Αυγούστου 2010 στις 1:31 μ.μ.

    Το αντιστοιχο Energizer διαφημιζεται απο τον Σκαι. Παραθέτω συζητήσεις απο ανθρώπους που το εψαξαν η ψάχνουν επίσης το θέμα.

    http://techteam.gr/forum/topic/141838-economizer-ooaeaanidhiecotho-ouoco-eae-ie-iiii/

    Το αστείο της υπόθεσης είναι με την διαφήμιση. Είναι τοσο πολύ του στυλ "telemarketing" που αμέσως ψυλλιάζεσαι οτι κάτι δεν παει καλά με το προϊόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG..

    ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΜΙΤΟΝΟΥ (φ)..
    (Δεν ειναι τόσο απλό)
    ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΜΙΤΟΝΟΥ (φ)...

    ΕΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ (οχι αλμπάνης) , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...

    ΤΑΣΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή