Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλη μια φωτιά σε ψυχιατρική κλινική Δημόσιου Νοσοκομείου!


Μετά το πρόσφατο περιστατικό στο Ευαγγελισμό , αυτή την φορά η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε θάλαμο νοσηλείας στο Νοσοκομείο των Χανίων. Και σε αυτή την περίπτωση, πριν ακόμα φύγει ο καπνός, ήλθαν οι ανακοινώσεις-συμπεράσματα και δικαιολογίες.
Οφείλεται (λένε!!!) σε αναμμένο τσιγάρο που άφησε ασθενής πάνω σε στρώμα. Όμως σβήστηκε πριν πάρει διαστάσεις, από το προσωπικό του νοσοκομείου με πυροσβεστήρες, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυο (μόνον) οχήματα της Πυροσβεστικής . Οι πυροσβέστες προκειμένου να καθαρίσει ο χώρος από τους καπνούς, έσπασαν τζάμια της κλινικής (κλασικά).
Όπως και στον Ευαγγελισμό, η ΕΔΕ βιάστηκε να φορτώσει τις ευθύνες αποκλειστικά στο "τρελό". Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις (του εργολάβου?) για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2 θάλαμοι και 12 κλίνες της κλινικής(Ευκαιρία να τους ξεφορτωθούν). P.s:Από την έκταση και μόνο της ζημιάς, καταλαβαίνει κανείς μετά από πόση ώρα την αντελήφθησαν, και πόσο "αστραπιαία" αντιμετωπίστηκε η φωτιά. Α και μια λεπτομέρεια. Η κλινική (και εδώ) δεν διέθετε σύστημα πυρανίχνευσης-ειδοποίησης πυρκαγιάς. Τυχαίο,δεν νομίζω. Εγκληματικό θα έλεγα, αλλά τώρα που το δελτίο τύπου κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ, δεν έχει και πολύ σημασία. Με τους τρελούς θα ασχολούμαστε Το adena όμως σκοπεύει. Mείνατε αναρτημένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου