Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Θεομπαίχτες (και τα μέτρα ασφάλειας)της Πλατείας Συντάγματος !

"Η πλατεία Συντάγματος δεν είναι τσιφλίκι του κάθε Δημάρχου"είχαμε σχολιάσει χθες για την επαναλαμβανόμενη απαράδεκτη τακτική "εμπορικής" εκμετάλλευσης των κοινόχρηστων χώρων. Των ελάχιστων που έχουν μείνει, μετά την επέλαση και των τραπεζοκαθισμάτων.
Δυστυχώς το "Κράτος", δηλαδή οι καλοπληρωμένοι τυφλοί αρμόδιοι υπάλληλοι , εκτός από τα αυτονόητα, παραβλέπουν κι άλλες.... ενέργειες που δείχνουν στους τουρίστες το επίπεδό μας.
Π.χ. Κατά την ανέγερση του τερατουργήματος, δεν φτάνει που κανένας υπάλληλος δεν φορά κράνος (κ.α. υποχρεωτικά μετρα ασφαλείας), εργάζονται την στιγμή, που κάτω από τις σκαλωσιές περνά κόσμος, που η (μόνη) προστασία του είναι οι κόκκινες πλαστικές λουρίδες.
Καλά δεν συζητάμε για την διαρκή καταστροφή των ακριβοπληρωμένων μαρμάρων της πλατείας, ούτε για την προχειρότητα με την οποία το project στηρίζεται με βίδες στα "Δημοτικά" δένδρα. Όμως Θεομπαίχτες αφήστε ελεύθερη και καμία από τις Ειδικές ζώνες των ατόμων με προβλήματα όρασης. Έτσι για τα μάτια του...Νικήτα (σας)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου