Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί αντιδρούν οι υπάλληλοι της Γ.Γραμματείας Καταναλωτή ?

Ποια συμφέροντα θίγονται από την μεταφορά τους στο "Εργασίας"?
Για πέμπτη ημέρα συνεχίστηκε η κατάληψη του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στην πλατεία Κάνιγγος, από τους εργαζόμενους του τομέα Εμπορίου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφερθεί η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο υπουργείο Εργασίας.
Το απόγευμα ανακοίνωσαν ότι αναστέλλουν την κατάληψη ,αλλά θα συνεδριάσουν εκ νέου προκειμένου να αποφασίσουν νέες μορφές κινητοποιήσεων
Αυτή ήταν η "πολιτισμένη" εκδοχή που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ. Δείτε όμως την πραγματικότητα, για να καταλάβετε πως λειτουργεί ένα Υπουργείο που υποτίθεται ότι είναι ο φύλακας και προστάτης των καταναλωτών και Κέρβερος των λωποδυτών που τους απειλούν.
Προηγούμενη Πέμπτη το πρωί (και μόνο από το Skai.g) ανακοινώνεται ότι οι υπάλληλοι πραγματοποιούν στάση Εργασίας μέχρι της 10:30 π.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την "μεταφορά" της Γραμματείας στο "Εργασίας".
Η εργαζόμενοι αποκλείουν την μοναδική είσοδο στο κτίριο με ένα πλαστικό πανώ, που γράφει "Με τον νέο...περισσότερα στο www.adena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου