Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Προσφορά: Αγοράστε το Gas Magic για 75 ευρώ, και πάρτε δώρο το Economiser που κοστίζει 89!

Με απλά λόγια, οι "τυχεροί" που θα αγοράσουν το Μαγικό μαγνήτη καυσίμων (Gas Magic, FuelMAX FuelXX, κ.λ.π.) μειώνουν την κατανάλωση έως και 30% , και παίρνουν δώρο τον Μαγικό Εξοικονομητή Ηλεκτρικής Ενέργειας, που μειώνει τον λογαριασμό έως 45%!!!
Τα αστεία τέλειωσαν. Ο κάθε κατεργάρης από τους απατεώνες που κορόιδευε τους καταναλωτές, υποσχόμενος (ειδικά από την Τηλεόραση) λαγούς με πετραχήλια έναντι 89 ευρώ, θα κάτσει στο πάγκο του. Και στην Ελλάδα, όπου ο κάθε κύριος Σπυράκος της Γραμματείας του Καταναλωτή , αγνοεί η αδιαφορεί για την εξαπάτηση των πολιτών, μπορεί οι επιτήδειοι να πέσουν στα μαλακά. Το adena.gr όμως (που μίλαγε με ονόματα και μάρκες) θα σκληρύνει την στάση του. Εδώ και πολλούς μήνες-χρόνια, προσπαθούσε με την βοήθεια μόνον των Blogs που αναδημοσίευαν τη προσπάθεια, να ευαισθητοποιήσει (μάταια) τις Αρχές του Υπουργείου Ανάπτυξης να αντιδράσουν.
Τώρα που τελικά (και πολύ καθυστερημένα) θα αναγκασθούν να το κάνουν, οι μπαγαπόντηδες αρχίζουν και...περρισότερα στο www.adena.gr

1 σχόλιο: