Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πολιτικά κόλπα του Αλαβάνου για να ανεβάσει τα καταρακωμένα ποσοστά του.

Με τα ποσοστά του να αγγίζουν θερμοκρασίες βορείων χωρών. Ο Αλαβάνος και το επιτελείο του αποφάσισε να κάνει πασαρέλα στον Άγιο Παντελεήμονα γνωρίζοντας πως αυτή η κίνηση του θα γνωρίσει την αντίδραση των κατοίκων που έχουν επανηλλειμένως χαρακτηριστεί από τον ίδιον και τους ομοίους του ως συμμορίες!
Και δεν φτάνει αυτό, αφού έκαναν ότι μπορούσαν να δημιουργηθεί επεισόδιο στην περιοχή, αφού πήγαν εκεί με μια ομάδα με κράνη(είναι ξεκάθαρο από τις εικόνες που δείχνουν τα κανάλια). Στο τέλος ξεκίνησε και περατζάδα στα κανάλια για να κλαψουρίζει πως
τους επιτεθήκανε με γιαούρτια! ποιός;;;; αυτό που όταν γινόταν δολοφονικές επιθέσεις από ακροαριστερούς μιλούσε για παιδάκια που βράζει το αίμα τους. Αυτός που όταν στην θέση του έτρωγαν γιαούρτια άλλοι πολιτικοί μιλούσε για λαό που πρέπει να αντιδράσει!
Τώρα όμως τα πράγματα αλλάξανε...και τα γιαούρτια τα τρώει ο ίδιος...και απο ότι φαίνεται αυτά ήταν απλώς τα πρώτα!
Αλέκο και λοιποί ψευτοαριστεροί...γιατί δεν αξίζει να λέγεστε ούτε αριστεροί...είστε ειδική ομάδα...είστε οι ψευτοαριστεροί!
πάρτε το χαμπάρι...ο κόσμος σας έχει καταλάβει και τα πολιτικά τερτίπια με κολπάκια ψηφοθηρικά και στημένα επεισόδια γινόταν αποδεκτά....last year...
http://www.greekalert.com/2010/10/blog-post_8100.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου