Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το "ΟΧΙ" του Γ. Παπαδάκη για Show την επόμενη χρονιά!

Αυτή είναι η είδηση της μέρας. Το ΟΧΙ του Μεταξά το γιορτάζουμε κάθε χρόνο. Αλλά την απειλή του Mr Καλημέρα Ελλάδα, ότι αυτός (και μόνον αυτός) θα αποφασίσει αν θα μας διασκεδάσει-ενημερώσει και του χρόνου, την  ακούς μια φορά στα 20 χρόνια.
Αιτία της δήλωσης ήταν ο εκνευρισμός που του προκάλεσαν οι Λυριτζής Οικονόμου, όταν άρχισαν το "δούλεμα" για την 2η συνεχόμενη πατάτα , να παρα-πληροφορήσει το κοινό του ότι οι δυο νεκροί, ήταν αγνοούμενοι, εκ των οποίων ο ένας είχε βρεθεί.
"Ο  δημοσιογράφος διασταυρώνει την είδηση από δυο τουλάχιστον ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΕΣ πηγές, πριν την δημοσιεύσει" είπε ο Οικονόμου (Σκάϊ), για την  επιπολαιότητα του Παπαδάκη, να εμπιστευτεί ένα γραφικό Διοικητή του τοπικού κλιμακίου Πυροσβεστικής (που από την  εκφορά του λόγου, ήταν αμφίβολο αν ήξερε να βάλει την υπογραφή του). 
Βεβαια αυτά...
είναι ψιλά γράμματα  για παρουσιαστές-δημοσιογράφους -διασκεδαστές, που ξεκίνησαν την καριέρα τους φυτευτοί σε ένα στούντιο, της οποίας την άνεση και θαλπωρή την διατηρούν μέχρι να τους αποσύρουν (για ανακύκλωση).
Την προηγούμενη μέρα οι ανωτέρω πρωινατζήδες είχαν θεοποιήσει ενα "Σούπερ τίμιο" φαρσέρ, που τους έπεισε (ευκολότατα) ότι βρήκε 250.000 ευρώ και τα παρέδωσε στον δικαιούχο. Ο καλαματιανός έστειλε ένα ευχαριστήριο στην  τοπική εφημερίδα , στο εαυτό του, κι όλοι τσίμπησαν.
Όμως ακόμα και  η Φαίη Σκορδά, όταν  έμαθε την  μαϊμουδιά (που την αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα)  αποκατέστησε την αλήθεια. Αντιθέτως οι έγκυροι ΠαπαδοΑυτιάδες, έκαναν γαργάρα την μακακία τους.
P.s. Όσο για τον Γεν.Επιθ. Π.Υ. Βορείου Ελλάδος Κωσταντίνο .Κασαπίδη, που βγήκε στα μεσηριανάδικα να υπερασπιστεί την πρωτοφανή ανικανότητα των ανδρών της ΕΜΑΚ (της περιοχής), τι να πούμε?  Ότι μετά από ώρες να μη μπορούν να ρίξουν ένα σχοινί  στο "παιδί"που παρέσυρε ο 10 μέτρων πλάτους χείμαρρος, σε  ένα γόνατο νερό , αξίζει  να τους δώσουν μετάλλιο Αχρηστίας. Και μετά να τους πάρουν τα κεφάλια, και να τους στείλουν  σπίτια τους   . Μαζί με τον μαγουλάτο Αρχηγό τους , που είχε το θράσος να μας εξηγήσει, ότι οι δυο μεσόκοποι κάτοικοι που τελικά έσωσαν τον  παρασυρμένο Αρχιφύλακα, απλώς στάθηκαν πιο τυχεροί από τους άνδρες του.
Απλά , χοντρομπαλά , δεν φοβήθηκαν να βρέξουν τα παπούτσια τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου