Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Εορτασμός της 144ης επετείου ­του ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής ΑΡΚΑΔΙΟΥ.

Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογός μας θα εορτάσει και φέτος την 144η επέτειο ­του ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής ΑΡΚΑΔΙΟΥ και σας καλούμε όλους να την τιμήσετε, με την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τα εξής: 

Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 09.30 περίπου: Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών, υπέρ των πεσόντων στο Ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου. Μετά την εκκλησία θα προσφέρουμε καφέ και τσικουδιά στην αίθουσα του Συλλόγου, Δοϊράνης 11.   

Σάββατο 20 Νοεμβρίου, 22.00: Κρητική βραδιά στο... κέντρο «ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» με τους Κρητικούς οργανοπαίκτες:
Στριλιγκάς Γιώργος      Λύρα - τραγούδι,
Αλεξάκης Δημήτρης     Λαούτο
Χαρχαλάκης Χρήστος  Κιθάρα
Τιμή πρόσκλησης: 25.00€. Για Φοιτητές και Μαθητές: 20.00€. Κρασί, Μπύρα Αναψυκτικά και Νερό συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της πρόσκλησης. 
Σας περιμένουμε με τους φίλους σας για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά.
Παρακαλούμε όμως να μας δηλώσετε τη συμμετoxή σας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, για καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Σύλλογός μας, μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ., θα βραβεύσει, όπως κάνει κάθε χρόνο, τα παιδιά των μελών του Συλλόγου που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο ή Λύκειο, καθώς και εκείνα που εισήχθησαν σε ΑΕΙ. Γι' αυτό παρακαλούμε τους γονείς, να προσκομίσουν στον Σύλλογο τα αντίστοιχα πιστοποιητικά, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου