Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ .


ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
Φωτογραφία στο διαδίκτυο ( Πομπή Μουσουλμάνων προσκυνητών προς Μίνα κοντά στην ιερή πόλη της Μέκκας για την εκτέλεση «Jamarat» τελετουργικό, του συμβολικού λιθοβολισμού του Σατανά, στις 16 Νοεμβρίου του 2010 )


OTTAWA - Οι ισλαμιστές έχουν ως στόχο την οικοδόμηση μιας "παράλληλης κοινωνίας" στον Καναδά .
Αυτό υπονομεύει την δημοκρατία και την πολυπολιτισμικότητα της και ήδη μετατρέπεται σε «καταλύτη για τη βία", προειδοποίησε η... έκθεση εθνικής ασφαλείας που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

.
Το πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που λαμβάνονται από την National Post αναφέρει οι Ισλαμιστές σκληροπυρηνικοί καλούν τους μουσουλμάνους που ζουν σε δυτικές χώρες ώστε να διαχωρίζουν τους εαυτούς τους και να συμμορφώνονται μόνον με το νόμο της Σαρίας.

Η έκθεση συντάχθηκε από το Ολοκληρωμένο Κέντρο Αξιολόγησης Απειλών η οποία συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με απειλές από την υπηρεσία κατασκοπείας του Καναδά, η ομοσπονδιακή αστυνομία, το στρατό, τμήματος ξένων υποθέσεων και άλλες υπηρεσίες

Σύμφωνα με την National Post, διανεμήθηκε εσωτερικά μετά από το Hizb-ut-Tahrir συνέδριο στο Τορόντο πέρυσι σχετικά με την δυνατότητα ίδρυση ενός ισλαμικού χαλιφάτου.

«Εξ ορισμού, οι απόψεις και ο κόσμος τους συγκρούονται με το κοσμικό κράτος ( ένα μη νομοθετούμενο από την θρησκεία κράτος , θα μπορούσαμε να πούμε περιγραφικά ) .

"Ακόμα και αν η χρήση βίας δεν εκφράζεται φαινομενικώς, η δημιουργία απομονωμένων κοινοτήτων μπορούν να αναπαράγονται ομάδες που να είναι ανοικτές δυνητικά και κατά αποκλειστικότητα για μηνύματα τα οποία υπέρμαχο τους αποτελεί η βία , υποστήριξε," προειδοποιεί η έκθεση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Σημειώνει ότι οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές ενώ παράλληλα προωθούν τον συγχρονισμό των νόμων του κράτους με τις θρησκευτικές ΤΟΥΣ πεποιθήσεις » είναι πολύ προσεκτικοί στο να ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ τις πολιτικές τους όσον αφορά τις Δυτικές ελευθερίες."

Βλέπουν την κίνηση τους ως «η ειρηνική υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων", ανέφερε.
Αλλά η έκθεση επισημαίνει, επίσης, η ολλανδική υπηρεσία πληροφοριών έχει ονομάσει την κίνηση ως «απειλητική» και ένα γεγονός που θα μπορούσε να βλάψει βαθμιαία την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη και να βλάψει ορισμένα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. "

"Αν μη τι άλλο Τουλάχιστον, η ύπαρξη των εν λόγω μίνι-κοινωνιών υπονομεύει την ανθεκτικότητα και την προώθηση μιας συνεκτικότητας του καναδική έθνους."
Και φυσικά μιλάμε για τον Καναδά και όχι για κατάσταση αυτοκατάργησης μας σαν έθνος που επικρατεί την τελευταία εικοσαετία στην πατρίδα μας.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz15ZnowjeO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου