Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Άλλο TV- φρούτο!



Μέρα που ‘ναι today, θα κάνουμε start με την δολοφονική ερώτηση. Την εκσφενδόνισε στην έναρξη, μετά την αναφορά για το Πολυτεχνείο, η Φαίη Σκορδά στον Γιώργο Λιάγκα. «Ε, θα γίνουν πορείες; Ξέρεις;»… Φανταζόμαστε απευθυνόταν όχι στον άνθρωπο, τον husband, αλλά στον… δημοσιογράφο. Έλα journalist, δώσε μας το info!

Θερμοκήπιος
Βρε Λουκάκο, μας δουλεύεις; Να πλένουμε τα μανταρίνια μάς υπέδειξε ο μάστερ σεφ που ήταν καλεσμένος today στο Πρωινό mou… διότι, εξηγεί, μπορεί να μην τρώμε την φλούδα, αλλά ...
με τα χέρια μας πιάνουμε το υπόλοιπο... Καλά τούτος έχει μαθηματική σκέψη!

Επάγγελμα τηλεπερσόνα
Και μιας και πιάσαμε τα της μαγειρικής, να πούμε και το εξής. Όχι, no, no να του το αναγνωρίσουμε! Πόσο δίκιο είχε χθες με το πλάνο του ο Λαζόπουλος για Τατιάνα και Μανωλίδου, ότι δεν ξέρουν στην κουζίνα πού παν τα τέσσερα! Guys; Σοβαρά. Τις έδειξε από την Δευτέρα που ήταν στο πλατό του «Αξίζει» να κόβουν πατάτες και δεν κάτεχαν να πιάσουν το μαχαίρι!

Το ρολόι σταμάτησε
Εσείς που νομίζετε ότι εδώ κάνουμε μόνο σχόλια. Βαστάτε και θα σας διαψεύσουμε! Πώς; Θα σας αποκαλύψουμε το απόλυτο, το unique, το one and only μιντιακό ρεπορτάζ για το «10 με 1 μαζί»! Τι είπαν τα στελέχη του καναλιού στους presenters, για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής…

Απάντηση: «Κατσικωθείτε στο καναπέ!». Guys μου; Κώλο δεν έχουνε σηκώσει!
(info: Μέχρι και τα διεθνή από εκεί τα ξεφουρνίζουν!)

Τα congratulations μας
Άσχετο, αλλά να το πούμε. Να το ξεχωρίσουμε. Από τις ελάχιστες περιπτώσεις τηλεοπτικών προσώπων που δεν την ακούνε από τα διάφορα που κυκλοφορούν, μένουν στο στόχο τους και την δουλειά… οι Ράδιο Αρβύλα. Πραγματικά, ούτε τους βλέπεις να κάνουν τους καραγκιόζηδες στα channels, ούτε να πέφτουν σε ίντριγκες για να μοσχοπουλήσουν αμέσως μετά, ούτε σεληνιάζονται, ούτε nothing. Από κάτι τέτοια things; Την κάνουν με ελαφρά! Και μπράβο τους!

Και όλα αυτά γιατί της έχουν πει ότι έχει χιούμορ
Jesus Christ, η Ελένη Μενεγάκη μάς μισεί. Άλλο λόγο από το να μας κουβαλά again την Κατερίνα Ζαρίφη να χτυπιέται σαν τον ιπποπόταμο, δεν βρίσκουμε!

Ώρα να μεταναστεύσουμε
Το χειρότερο; Διότι υπάρχει! Της έκανε ερώτηση on air ο Κουτσογιαννόπουλος, γιατί δεν έρχεται πιο συχνά την εβδομάδα στην εκπομπή. Και χαμπαριάζετε… Τούτον δεν τον κόβεις να εκσφενδονίζει κάτι τέτοιο από την heart του!

Άντε γεια
Το παρακάτω λειτουργεί και ως παράδειγμα τού τι εννοούμε όταν λέμε «τηλεοπτικό αχταρμά». ''Του Νίκου (ενν. Ευαγγελάτου) του αρέσουν τα λίγα έξτρα κιλά που πάνε και κάθονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και γίνονται πιο θελκτικά'' εκσφενδονίζει με τσαχπίνικο νόημα χτες η Τατιάνα στον μπουμπούκο, την ώρα που ανέλυαν τα 2-3 που πήρε η wife Μανωλίδου. Και αμέσως μετά -στο καπάκι όμως λέμε!- η presenter μπουμπουνάει τα επεισόδια και τον αυγοπόλεμο στην προσευχή των μουσουλμάνων… Στείλε μας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
www.enimerosi24.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου