Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

“Σφίγγα” ο Μαρκόπουλος, ενώ οι βουβουζέλες του ΔΝΤ ασχολούνται με τα… εσωκομματικά της Ρηγίλλης!

Είναι πραγματικά απίστευτη η κατάντια της δημοσιογραφίας (αυτής των κεντρικών καναλιών και εφημερίδων βέβαια) που συνεχίζουν να προκαλούν το κοινό αίσθημα ρίχνοντας τα φώτα της κάμερας μακρυά από τα προβλήματα, την καταρρέουσα οικονομία και κοινωνία, τα κυβερνητικά εγκλήματα. http://olympiada.files.wordpress.com/2010/12/vuvuzela2b25ce25bc25ce25b525ce25b325ce25ac25ce25bb25ce25b7.jpg?w=390&h=293Αντί λοιπόν να ψελλίσουν δύο λέξεις για την επαχθή δανειακή σύμβαση, για τις αυτοκτονίες πολιτών ελέω κρίσης και τόσα άλλα, ασχολούνται με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας πλάθοντας σενάρια αλλά και “ξορκίζοντας” τους …ευπαθείς στην εγωπάθεια, αιώνιους δεξιούς για να εκμαιεύσουν “αποκλειστικά” θαψίματα τα οποία τα ανάγουν σε κύρια επικαιρότητα!
Χαρακτηριστικό αυτό που...
γίνεται με το θέμα των επικείμενων αλλαγών στους τομεάρχες της Ρηγίλλης. Στην κυριολεξία έχουν …σταυρώσει τον Μαρκόπουλο, γνωρίζοντας την σχέση του με τον Σαμαρά που έχει άλλωστε ιστορία και δεν είναι αποτέλεσμα των πρόσφατης διαδικασίας διαδοχής. Ο τελευταίος όμως παραμένει σφίγγα, στην κυριολεξία δεν δηλώνει το παραμικρό ακόμα και σε οικείους.Και αυτό είναι προς τιμήν του (ίσως και από θέση ισχύος αφού έχει απ’ ευθείας δίαυλο με τον Σαμαρά).
Αυτό εξοργίζει πραγματικά τις βουβουζέλες που ψάχνουν διέξοδο σε άλλους πρόθυμους, πλάθοντας σενάρια… Το γελοίο της υποθεσης είναι πως η ίδια βδέλλα απευθύνθηκε σε δύο τομεάρχες με το ίδιο λεκτικό: “Ξέρεις, σε συζήτηση που είχα με τον Κώστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρόεδρος να του δώσει την θέση σου!!” Μιλάμε για τσίρκο!
Το θλιβερό είναι ότι κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των καταστάσεων κάθονται και “παίζουν” με τους επίορκους της ενημέρωσης, κάνοντας τις κλασσικές “διαρροές” τις οποίες πρωτοείδαμε σε trash κανάλια από ανθρώπους που σήμερα δυστυχώς φιγουράρουν στην “ηγετική ομάδα”.
Αφού δεν μπορούν να αφουγκραστούν οι ίδιοι τις ανοχές της κοινωνίας και συνεχίζουν να δίνουν ρεσιτάλ πολιτικού αυτισμού, ας πάνε στο σπιτάκι τους. Φανταστείτε κάποιον που αδυνατεί να βάλει την “ομάδα” πάνω από το εγώ του, πόσο επιζήμιος θα είναι σε θέσεις πραγματικής ευθύνης. Και περιθώρια για τα ίδια λάθη, δεν υπάρχουν.
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου