Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Τα Χριστούγεννα της άλλης Ελλάδας ...

Στην Ελλάδα της πείνας , της ανεργίας, της φτώχιας, της εξαθλίωσης ...υπάρχουν και κάποιοι που το γλεντάνε διαφορετικά ( Βέβαια πέρα απο αυτούς υπάρχουν και τα εγχώρια λαμόγια της κρατικής εξουσίας , και οχι μόνο που επίσης περνάνε μια χαρά ) Πρόκειται για τους RICH adn FAMOUS που έχουν κάθε λόγο να το διασκεδάζουν, αφού τα ...μέτρα της κυβέρνησης δουλεύουν γιαυτούς !
Ετσι, σύμφωνα με το zougla.gr, Γκστάαντ, Σεν Μόριτζ, Κουρσεβέλ, Μαλδίβες, Παρίσι, αλλά και η μακρινή Ινδία. Σε αριστοκρατικά σαλέ, σε χλιδάτα χειμερινά ξενοδοχεία, αλλά και τις βίλλες τους ανά τον κόσμο θα βρεθούν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους οι επώνυμοι Έλληνες της αθηναϊκής ελίτ.

Στο πασίγνωστο ελβετικό ΓΚΣΤΑΑΝΤ  βρίσκεται διαχρονικά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του διεθνούς τζετ σετ, ενώ πολλοί Έλληνες κροίσοι έχουν εκεί ιδιόκτητα σαλέ. Ανάμεσά τους ο Γιώργος και η Λίτα Λιβανού, ο Γιώργος και η Μοράνα Εμπειρίκου, ο Αλέκος και η Μαριέττα Γουλανδρή, οι οποίοι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φιλοξενούν τους πρώην βασιλείς της Ελλάδας, Κωνσταντίνο και Άννα Μαρία.

Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου διαθέτουν επίσης ιδιόκτητο σαλέ στο Γκστάαντ, όπου θα περάσουν τις γιορτινές μέρες οικογενειακώς. Ο εστέτ δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος, θα βρίσκεται επίσης στο σαλέ του με πολλούς φιλοξενούμενους.

Η Μαριάννα Λάτση μαζί με τα παιδιά της, Πάρη Κασιδόκωστα, Εριέττα και Φίλιππο Κούρκουλο και τη μητέρα της Εριέττα Λάτση, θα βρίσκονται στο σαλέ τους, που είναι δίπλα στο περίφημο Gstaad Palace Hotel. Ο Σπύρος και η Ντόροθι Λάτση θα είναι κι αυτοί στο σαλέ τους, όπως κάθε χρόνο, για τις μέρες των γιορτών.

Η Φωτεινή Λιβανού θα είναι και αυτή στο ελβετικό θέρετρο, φιλοξενούμενη στο σπίτι της αδελφής της, Αλεξάνδραs Πεταλά. Στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hotel Park θα μείνουν και φέτος o Γιάννης και η Πηνελόπη Μαυρή και ο Αναστάσης Δαυίδ.
Στο ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΣ  θα κάνουν Χριστούγεννα ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τα παιδιά τους, Γιώργο Βαρδινογιάννη, Αριέττα Λιβανού- Βαρδινογιάννη και Χριστιάννα και Γιώργο Γουλανδρή, αλλά και ο Παύλος και η Τζίνα Βαρδινογιάννη. Επίσης, στο Σεν Μόριτς θα ταξιδέψουν φέτος η Ευγενία Χανδρή με τα τρίδυμά της, αλλά και το ζεύγος Ζήση Μπουκουβάλα και Άλκηστης Πρίνου.
Στις Μαλδίβες θα βρεθούν το ζεύγος Σωκράτη και Ελένης Κόκκαλη και Θωμά και Νατάσας Λιακουνάκου. Στο εξωτικό νησί του Ινδικού θα ταξιδέψουν και ο Γιώργος και η Ηρώ Κόβα και ο Δημήτρης και η Αρετή Δαλακούρα μαζί με τον Έντι και τη Μαργαρίτα Σαραντοπούλου, αλλά και ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη σύζυγό του Μαρίνα Βερνίκου.
http://papatzides.blogspot.com/2010/12/blog-post_3265.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου