Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

WANTED dead or alive οι πολίτες που "τα΄ψαλαν" στο Χατζηδάκη!

Μεγάλη πρεμούρα έχει πιάσει  (ειδικά) το ΣΚΑΙ, αλλά και τα άλλα ΜΜΕ, γιατί η Αστυνομία δεν έχει μπουντρουμιάσει ακόμα, τους δυο ηλικιωμένους, που εν βρασμώ ψυχής εξέφρασαν με την γλώσσα του σώματος τα αισθήματά τους στο τ.υπουργό Χατζηγάκη. Να θυμίσουμε στους αγα(μη)πητούς μεγαλοδημοσιογράφους, που έχουν προβάλει χιλιάδες φορές τα πλάνα της χειροτονίας, ότι  το παρα-τραβάν το σχοινί της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.
"Σύμφωνα με Δικαστικές πηγές οι καταζητούμενοι θα  θα παραπεμθούν ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας που είναι κακούργημα" έλεγε χθες ο πορδοσάλτες του skai.
Αλήθεια κύριε που...
προκαταλαμβάνεις την Δικαιοσύνη, γιατί όταν προβάλετε πλάνα (από τις κάμερες ασφαλείας) ενόπλων ληστών εν δράσει, φροντίζετε επιμελώς να καλύπτετε τις εγκληματικές φάτσες τους?  Πως εκεί η Αρχη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  σας βάζει δάκτυλο, ενώ στην περίπτωση των αγανακτισμένων Πολιτών, τους βγάζετε τα πρόσωπα φόρα παρτίδα με λήψεις υψηλής ανάλυσης που τραβήχτηκαν μάλιστα ημέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ?
Η απάντηση (  δυστυχώς για σας) είναι γνωστή στο κόσμο, και φαίνεται άλλωστε και στα νούμερα. Κρίμα που παίρνει η μπάλα και την Πόπη Τσομπανίδου . Την μόνη παρουσιάστρια που αξίζει να παρακολουθείς κανείς χωρίς να θέλεις να σπάσει την τηλεόραση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου