Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αν η γειτονιά του έρωτα γίνει πραγματικότητα...


Πάντα ήμουν υπέρμαχος της ύπαρξης πορνείων και πριν λίγα χρόνια βρήκα ακόμα ένα αρκετά σοβαρό λόγο για να τη στηρίζω περισσότερο. Γνώρισα ένα παιδί με ειδικές ανάγκες (τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 36), του οποίου ο πατέρας τον πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά το μήνα για να… ξεδώσει. Για φανταστείτε πόσο υγειές και αποδοτικό είναι αυτό για έναν άνθρωπο που δεν πρόκειται ποτέ να κάνει δεσμό, πόσο μάλλον να παντρευτεί ή να κάνει σεξ. Κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι περισσότεροι... έχουμε πάει σε μπουρδέλο. Είτε για την εμπειρία, είτε για να ξεχαρμανιάσουμε.

Υπάρχει πολλή σαπίλα στην πορνεία και τα μεγάλα θύματα της ιστορίας είναι αναμφίβολα οι πόρνες. Το κράτος δεν τις βοηθάει καθόλου κυνηγώντας τες. Σηκώνει μεγάλη κουβέντα η υπόθεση και δε θα τη συνεχίσω. Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση, είναι η πρόθεση του Μπουτάρη να δημιουργήσει «γειτονιά του έρωτα», στα πρότυπα της αντίστοιχης του Άμστερνταμ.

Αν το κάνει, για μένα (που δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα) είναι μεγάλος μάγκας. Η προοπτική μού εξάπτει την περιέργεια. Τι θα συμβεί λοιπόν, αν η «γειτονιά του έρωτα» γίνει πραγματικότητα;
http://voliotaki.blogspot.com/2011/01/blog-post_3327.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου