Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Σχόλιο αναγνώστη: "Μεσογειακοί Αγώνες ΝΤΡΟΠΗ & ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ!!!"


Γράφει ο Αθανάσιος Κωτούλας

Η αφαίρεση των Μεσογειακών αγώνων του 2013 από τον Βόλο και τη Λάρισα μου δημιούργησαν μία αίσθηση ΝΤΡΟΠΗΣ για το πλήγμα της χώρας μας στο διεθνές στερέωμα, αφού η κυβέρνηση είχε εγγυηθεί για τη διεξαγωγή τους, τρομάρα τους...
Να χαρώ εγώ επίσης και για την ανάκτηση του κύρους μας στην διεθνή πολιτική σκηνή... μπούρδες και πάλι μπούρδες!!! Γιατί πάλι έχω την εντύπωση πως οι δανειστές μας... έβαλαν το χεράκι τους στην απόφασή της ΔΕΜΑ; Μήπως λέω μήπως θελαν να διασφαλίσουν ότι θα πάρουν πίσω τα δανεικά; Και είπαν... στην ΔΕΜΑ: τι αγώνες και ΠΡΑΣΙΝΑ άλογα θέλουν τώρα οι φτωχό - μπινέδες οι Έλληνες, ας μας δώσουν αυτά που χρωστάνε, άλλωστε δεν θα έχουμε κανένα κέρδος απ΄αυτό, αφού δεν έχουν σκοπό να ξοδέψουν πολύ χρήμα για να φάνε οι εταιρίες μας!!! Στους δανειστές συμπεριλαμβάνονται και όλο το μεγάλο κεφάλαιο της Ελλάδας και όπως ξέρουμε όλοι έχουν πάντοτε διαπλοκή με τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Άρα συμπερασματικά μάλλον ήταν και βούληση της κυβέρνησης αφού έκανε τα πάντα για να μην γίνουν αυτοί οι αγώνες, που έτσι κι αλλιώς είπαμε δεν τους ήθελαν τ΄αφεντικά τους!!!
Συγχρόνως νιώθω ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ γιατί τελικά αντί για αναπτυξιακός τροχός για το Βόλο και τη Λάρισα θα γινόταν τροχοπέδη αφού κανένα έργο δεν θα γινόταν για να μείνει στον κόσμο των δυο πόλεων σαν παρακαταθήκη. Αντιθέτως θα ξοδευόταν χρήματα για να πληρώναμε αδρά κρουαζιερόπλοια και πολλά σουαρέ των ¨επισήμων¨ ξένων και Ελλήνων, για φρου φρου και αρώματα δηλαδή, χωρίς ουσία αλλά με πολύ συνουσία μετά για τον καημένο τον Ελληνικό Λαό και δη τον φτωχό γιατί πάντα αυτός πληρώνει τη λέζα!!!

Βρε μήπως τελικά τη γλυτώσαμε και δεν το ξέρουμε;;;

Ή μήπως όχι γιατί θέλουν πάντα την επαρχία ψωροκώσταινα και τον κόσμο τους κακόμοιρους;;;

Τι να πει κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου