Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ Ο “ΛΙΒΕΛΛΟΒΕΡΥΚΙΟΣ” ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

cretanpatriot.wordpress.com

Όλη η εβδομάδα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σημαδεύτηκε απο τα δημοσιεύματα του Βερύκιου περι ΜΤΣ. Ηταν μια πρωτοφανής στην ιστορία δημόσια επίθεση κατά των αποστράτων και κατ’ επέκταση όλων των ένστολων.

Διερωτήθηκα, πως η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία άφησε εντελώς ασχολίαστο το οτι ενώ αυτός ο ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ στο ΥΕΘΑ “δημοσιογράφος” λιβελλογράφησε κατ επανάληψη, κατά... του προσωπικού του υπουργείου τους,  ΑΥΤΟΙ (οι Υπουργοί – Αρχηγοί Επιτελείων..) δεν έκαναν οχι κάποια μια κίνηση να τον σταματήσουν, αλλά ούτε κάποιο σχόλιο έτσι για τα μάτια του κόσμου….

Ομως, μετά θυμηθηκα τι δήλωσε ο ίδιος ο ΥΕΘΑ στην κοινή συνέντευξη τύπου στις 4 Οκτ 2010 (το κείμενο παραθέτω παρακάτω με το σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του ΥΕΘΑ – για να δειτε οτι δεν ειναι ……   λασπολογία του διαδικτύου)  οτι θα απονείμει το βαθμο του Ταξιάρχου – Υποστρατήγου σε κάποια πρόσωπα (σαν τον Βερυκ.;;) που έχουν συμβάλλει στην υπεράσπιση των ΕΔ.

Μήπως έτσι αντιλαμβάνεται το ΥΕΘΑ την υπεράσπιση των ΕΔ ;;;
Συμπέρασμα : οι δημοσιευσεις της “Λιβελλοβερυκιάδας” ήταν έργο με την ανοχή του ΥΕΘΑ (σίγουρα) και (ίσως)με την προτροπή του…

Η σκοπιμότητα ;;  το πιθανότερο : να εξουδετερωθεί κάθε συμπάθεια της κοινής γνώμης στα προβαλλόμενα προβλήματα των αποστράτων και ένστολων γενικώτερα, ώστε να περάσουν εύκολα οι “λύσεις” που θέλει το ΥΕΘΑ.

Βλέποντας λίγο μακρύτερα, μήπως θέλουν να μας αηδιάσουν, ώστε να μην πάμε καν να ψηφίσουμε στις εκλογές της ΕΑΑΣ στις 26 Φεβ και έτσι να επιβάλλουν “δημοκρατικά” τον δικό τους εκλεκτό, που δεν θα αντιδρά στις ενέργειες τους ;;
Ας μην τους το επιτρέψουμε και ας ειμαστε παρόντες όλοι στις εκλογές !
Ολα μαζι τα θέτω υπόψη σας και στην κρίση σας. Διερωτώμαι πως νιώθουν οι εν ενεργεία συνάδελφοι…
Χ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΟΙΝΗΣ Συνέντευξης τύπου ΥΕΘΑ-ΑΝΥΕΘΑ  4 Οκτ 2010

http://www.mod.gr/el/enimerosi/sinenteykseisypetha/2457-koini-sunedefksi-tupou-apologismos-etous-.html

1 σχόλιο:

  1. Μην τρελλαίνεσαι, ο μαγκάκος έχει τραυματίσει στο παρελθόν σκοπό στο Πεντάγωνο, όταν ο κακόμοιρος φανταράκος του είπε το γνωστό "αλτ τις ει;" και του ζήτησε τα συνθηματικά, καθόσον ήταν νύχτα.
    Μετά από τη σύντομη απάντηση του Βερύκιου στο στυλ "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;", ο στρατόκαυ... δημοσιογράφος αποφάσισε να πέσει επάνω στον φαντάρο με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντας τον.
    Α Π Ο Λ Υ Τ Α αληθές, μην το ψάξει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή