Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ντροπή σας κ Μαγκριώτη!

Εκβιάζεται ο Μαγκριώτης και πιέζει τους πολίτες.

Διαβάζουμε στην Καθημερινή: Επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, οτι πράγματι υπάρχει απειλή εκ μέρους κοινοπραξιών -που κατασκευάζουν τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους- να αποχωρήσουν από τα έργα, λόγω των διαφόρων προβλημάτων, όπως η άρνηση πληρωμής διοδίων που παίρνει διαστάσεις, το «μπλοκάρισμα» της χρηματοδότησης από τις τράπεζες, αλλά και την καθυστέρηση των απαλλοτριώσεων, εκ μερους του Ελληνικου Δημοσίου.
«Υπάρχει η απειλή να φύγουν. Επισήμως δεν μας έχουν θέσει το ζήτημα, αλλά το ακούμε δεξιά κι αριστερα», τόνισε ο κ Μαγκριώτης μιλώντας στον σταθμό ΣΚΑΙ.
Και αντί ο υπουργός να τους κόψει τα πόδια… Αντί να ...
τους καταγγείλει για αθέτηση της σύμβασης και να  πάρει πίσω τα πρώην κρατικά ταμεία για να κλείσουν ένα σωρό τρύπες στον  κρατικό Προϋπολογισμό  και στα έσοδα…
Αντί να κάνει αυτό υποκύπτει στην πίεση και εκλιπαρεί τους πολίτες  να πληρώσουν πρόθυμα τους νταβατζήδες καθώς όπως λέει  από τα εκατομύρια ευρώ που πληρώνονται καθημερινά στα διόδια το κράτος εισπράττει το 23%.
Ο υφυπουργός Υποδομών, χαρακτήρισε λάθος την κίνηση πολιτών να μην πληρώνουν διόδια. Ζημιώνουν, είπε, όχι μόνο το κράτος που εισπράττει μόνο τον ΦΠΑ απο το κάθε αντίτιμο διοδίου, αλλά και οι κατασκευάστριες κοινοπραξίες που υφίστανται ζημιά, θα στραφούν εναντίον του δημοσίου για διαφυγόντα κέρδη.
ΕΛΕΟΣ! Είστε τόσο πολύ ανθρωπάκια δηλαδή;  Μόνο το οίκτο μας προκαλείται.
Πάρτε τα διόδια πίσω  κύριε μου να ρίξουμε το έλλειμμα και να σωθεί η χώρα μας. Είστε ή δεν είστε υπουργός; Ο Λαός δεν πληρώνει τον μισθό σας ή κάνω λάθος;
Προφανώς δικαιώνονται οι πολίτες που δεν πληρώνουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου