Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΠΙ, γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας;

Γιατί δεν παρεμβαίνει ο εισαγγελέας να εξετάσει τις αυθαιρεσίες αυτής της "παρέας" που έχει κατσικωθεί στο σβέρκο όλων;
Μπορει να μας πει καποιος υπεύθυνος της ΑΕΠΙ ή καποιος νομικός, πως γινεται το ίδιο δικαίωμα συμφωνα με την ιδια την ΑΕΠΙ να πληρωνεται ταυτόχρονα 4 φορες???
Εξηγώ:
Εστω οτι βρίσκεστε σε ένα σουβλατζίδικο(!!) και στο ραδιόφωνο παίζει ένα τραγούδι που σας αρέσει και το σιγοτραγουδάτε κι εσείς...
σύμφωνα με την ΑΕΠΙ λοιπον, πρέπει να πληρώσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, η δισκογραφική εταιρεια που έβγαλε το τραγούδι, ο ραδιοφωνικός σταθμός που το παίζει, ο σουβλατζής απο το ραδιο του οποίου ακούγεται και εσεις που το εκτελείτε δημόσια!
4 χρεώσεις για το ίδιο πράγμα!!!!!ταυτόχρονα!!!! Σας φαίνεται παραλογο?
Κι... όμως είναι η πραγματικότητα!

Επιτέλους τι ειναι πια αυτό το πνευματικό δικαίωμα μονο των μουσικών που πρέπει να πληρώνεται απο όλους για μια ζωή?
Εχω μια ιδεα, νομιμη 100%!!! και την κατοχυρωνω μεσω αυτης της αναρτησης!
θα φιαξω μια εταιρεια πνευματικων δικαιωματων για τους αρχιτεκτονες, τους πολιτικους μηχανικους, τους σχεδιαστες ρουχων και υποδηματων και τους βιομηχανικους σχεδιαστες!
οποιος μενει σε σπιτι, οποιος φοραει ρουχα, οποιος εχει αυτοκίνητο ή χρησιμοποιει οποιαδήποτε συσκευή, αλλα και οσοι τα βλέπουν, θα μου πληρώνει ότι μου κατέβει στο κεφάλι και εγώ θα τα "μοιραζω" στους δικαιούχους όπως θέλω !!!
Σας φαινεται τρελο? Καλως ήρθατε στον κόσμο των πνευματικών δικαιωμάτων...
Κυριε εισαγγελέα, επιτέλους ας μπει μια ταξη σε αυτη τη χωρα! Επιτελους δε μπορει ολος ο κοσμος να ειναι ερμαιο στις ορεξεις μιας Α.Ε. !!!
Αναγνώστης
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_5759.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου