Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Οι Κινέζικες αποθήκες με Μαϊμούδες" ανήκουν στη ...Κινέζικη ΜΑΦΙΑ!

Εκτός της τελευταίας που εντόπισαν οι Αρχές ,η οποία (έτυχε) ανήκει σε Έλληνα.

Τάδε έφη ο αστυνομικός συντάκτης του ALTER  Γ.Φιλιππάκης, και  το ερώτημα (αν η αποκάλυψη ισχύει) είναι. Γιατί το Υπουργείο Προστασίας (και) του Έλληνα Πολίτη, κρύβει επιμελώς ότι η Σινική μαφία οργανώνει και προστατεύει το τεράστιο (παρ)εμπόριο των αναρίθμητων κινέζικων καταστημάτων που πλημμύρισαν ΞΑΦΝΙΚΑ την Ελλάδα? Γιατί οι ελεγκτικές Αρχές (ΕΦΟΡΙΑ-ΙΚΑ-ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΔΗΜΟΙ) κάνουν τα στραβά μάτια και δεν ...
ενοχλούν του σινο-καταστηματάρχες που προκλητικά εμπορεύονται σε επικίνδυνα κτίρια , χωρίς Πυρασφάλεια, χωρίς άδειες λειτουργίας, Χωρίς ασφάλιση υπαλλήλων,  και εκδίδοντας σπάνια αποδείξεις?
Οι διευθύνσεις των αποθηκών με τα μαϊμού εμπορεύματα , είναι γνωστές σε όλους τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ (και το γκέτο της Αθήνας) , κι όμως για τα μάτια του κόσμου, κάθε 3η πανσέληνο εντοπίζεται ΜΙΑ.
Και μια τελευταία εύλογο απορία προς τον Διευθυντή Υποδιεύθυνσης Αθηνών,  γιατί η υπηρεσία του σκοτώνεται να βρεί τις αποθήκες, όταν τα περισσότερα Κινέζικα Λιανικής  έχουν τα μαϊμού επώνυμα προϊόντα στις Βιτρίνες τους, και ευχαρίστως (μετά από παράκληση ) σου δίνουν και απόδειξη?
Περιμένετε από εμάς να σας τα δείξουμε?
Ευχαρίστως.
Soon...
P.s Παπούτσια αθλητικά  ADIDAS, PUMA KAPPA  ότι πάρετε 15 ευρώ.
Calnin Klain μπλούζα 5 ευρώ
Γυναικεία τσάντα  PRADA  15 ευρώ. Τρέξτε προλάβετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου