Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

“Ο Γιώργος κατάφερε και έβγαλε, το παιδί που έκρυβα μέσα μου”!

http://tsoutsouneros.wordpress.com/Της το έβγαλε??? Και που να το πήγε άραγε??? Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Παπανδρέου και εγΚληματικής παρΑλλαγής????
Όταν στις παρατεταμένες παραμονές του μαύρου ανασχηματισμού όλοι και όλα τα ΜΜΕ, είχαν αναδομημένη την ανίκανη και ταχύτατα διαπλεκόμενη Μπιρμπίλω, εγώ βράχος, έλεγα ΟΧΙ, είναι η μόνη που χαίρει απόλυτης προστασίας από τον Τζέφρι της.
Οι πληρωμένες γραφίδες, αυτές που παπαγάλιζαν τα περί συγγραφής των ασυναρτησιών του Τζέφρι, μάλλον τελείωσαν κι’ αυτές, ή έστω κοντεύουν να τελειώσουν

Μας έγδαραν που μας έγδαραν παντόκορφα…. Τώρα που το κακό παράγινε, και δεν έχει μείνει κανένας, που να μην αναγνωρίζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ στη Μπιρμπίλω των δημόσιων διαχύσεων, μήπως κάποιος κυβερνητικός απρόσωπος πρέπει να ενημερώσει τον αποβλακωμένο λαό, για τους πραγματικούς λόγους που ο πολυαγαπημένος της Τζέφρι, την έκανε και τη διατηρεί Υπουργό???? αφού έτσι κι’ αλλιώς μπορούσε να τη διατηρεί στο εγΚληματικό Περιβάλλον του και άνευ υπουργείου?????
Μήπως γιαλίζει το μάτι του και δεν το έχει καταλάβει ακόμα ο …καψερός και ο ψυχαναλυτής του????
Να ρωτήσουμε την Άντα, μήπως σαν εκνευρισμένη γυναίκα, ξέρει κάτι παραπάνω???? Τον μύθο, ότι “είναι” αυθεντία στην ΟΙΚΟλογία με …νάϋλον τσόκαρα, αφού την υπουργοποίησε ο τρελός αρχηγός, τον χορτάσαμε με βούρδουλα…. Εξατμήσθηκε στα ψεύτικα τιμολόγια της ΔΕΗ για τα Άτομα Με Αναπηρία και στα εκατομμύρια τόνους μόλυνσης του περιβάλλοντος, από τους εργολάβους παραγωγούς εγκληματικής ενέργειας και στο ξεπούλημα των πάντων και στο ΜΑΤ όταν δέρνουν εργαζόμενους ή τους διαμαρτυρόμενους για την άγρια μόλυνση περιβάλλοντος επί Μπιρμπίλη…..
Σαφώς και μας αφορά, αν λόγοι στενότατης προσωπικής σχέσης με τον πρωθυπουργό, διατηρούν αυτή την άχρηστη σε θέση υπουργού.
Όταν προκύπτουν εμμετικές πληρωμένες δημοσιεύσεις, εξωραϊσμού ενός θηλυκού χαμαιλέοντα και δημόσιο πληρωμένο χειροκρότημα της ανικανότητας και της διαπλοκής, τότε σαφώς και έχουμε χρέος να απορούμε, να ψάχνουμε και να απαιτούμε απαντήσεις, για να σταματήσουμε να είμαστε η χώρα των άβουλων κάφρων.
Όταν η μόλυνση περιβάλλοντος κοντεύει να συναντήσει τη τρύπα του όζοντος και τα πάντα ξεπουλιούνται αντί πινακίου φακής στο ιδιωτικό κέρδος των εργολάβων, θέλουμε να ξέρουμε γιατί αυτό το θέατρο εικονικής πραγματικότητας, είναι σε θέση υπουργού. Δεν μπορεί να χαιρετά όλο τον κόσμο με το χέρι τεντωμένο, για να δείξει επιδεικτικά το τυπικό της απόστασης και μόλις συναντήσει τον Τζέφρι, να είναι έτοιμη (τρόπος του λέγειν) να κατεβάσει τα τριμένα παντελόνια της μέσα στο ….Προεδρικό μέγαρο.  Έλεος…. Όταν καταργείς και τα πιο στοιχειώδη, δήθεν από αυθορμητισμό, το κάνεις ευρύτερα προς κάθε κατεύθυνση με όλους και όχι για να κάνεις επίδειξη της ιδιαιτερότητας της σχέσης σου με έναν πρωθυπουργό. Όλα τα άλλα είναι καραγκιοζιλίκια και την ευθύνη την έχουν η ίδια με τον γκαγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου