Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Σχόλιο για"Νέα πινακίδα Κ.Ο.Κ. για εξαίρεση Απαγόρευσης Στάθμευσης"...

Kύριοι δεν είναι αστείο.
Κάθε μαγαζατορας περα απο το οτι εχει επεκτείνει το μαγαζί του μεχρι τον δρόμο και σε όλο το πλάτος- πρόσοψη -του μαγαζιού του, βάζει και τις δικές του πινακίδες στον δρόμο μπροστά στο μαγαζί του. [ τενεκέδες,κουτιά,σίδερα και άλλα διάφορα].
Φυσικά καθώς είναι παρόν αντε να βάλεις εκεί το δικό σου όχημα.Βγαίνει στο δρόμο και σου λέει να πάρεις αμέσως το αυτοκίνητό σου γιατί περιμένει...φορτίο εμπορευμάτων..!
Και αυτό όποια ώρα κι αν είναι.Το σύνηθες είναι να βγαίνουν και οι γείτονες μαγαζάτορες και να σε συμβουλεύουν να πάρεις το αμάξι σου γιατί μπορεί να πάθει κα καμιά ζημιά και άλλα διάφορα.
Και...
επειδή διαπιστώνεις ότι οι διαθέσεις τους δεν είναι καθόλου ευγενικες και καταλαβαίνεις πόσο αδύναμος είσαι απέναντι σε μια ολόκληρη επαγγελματική τάξη !!! τα...μαζεύεις και σαν βρεμένος σκύλος [ με την ουράν υπό τα σκέλη] παίρνεις βιαστικά το όχημά σου και πριν σου συμβεί κάποιο απρόσμενο εξαφανίζεσαι.....όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ φίλε ούτε τροχαία χρειάζεται ούτε και πολύ περισσότερο κάποιο ''Κονέ ΄΄ Σωστά
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου