Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

"ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" με κρυφή κάμερα, και στην ΑΛΒΑΝΙΑ!


 Από www.adena.gr
Η  Αλβανική εκπομπή "TOP STORY" που ειδικεύεται στις αποκαλύψεις ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ με την χρήση κρυφής κάμερας, έχει στηθεί στα πρότυπα των πάλε  ποτέ δημοφιλών  Ελληνικών εκπομπών , στις οποίες οι "Αποδείξεις" ήταν οπτικοποιημένες από δημοσιογράφους ντετέκτιβ. Εκείνο που ίσως δεν γνωρίζεται είναι ότι, οι τέως βοηθοί των Ελλήνων αρχι-ρεπόρτερ, (και) για λόγους οικονομίας ήταν Αλβανικής καταγωγής. Μετά την (επιλεκτική) απαγόρευση δια νόμου της ρουφιανοκάμερας (λόγω της κατάχρησης  σε μαϊμού αποκαλύψεις), οι εκπομπές αποσύρθηκαν, αλλά οι (τότε αναλώσιμοι) νυν εκπαιδευμένοι βοηθοί κρυφοκαμεράκηδες , κάνουν καριέρα τώρα στην γείτονα χώρα. Όπως...
βλέπετε από τα πλάνα που έδειξε ο ALPHA στο δελίο ειδήσεων, η διαφορά ανάμεσα στις δυο χώρες είναι ότι στην Αλβανία ο υπουργός που "καταγράφηκε" να ζητάει μίζα, ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΕ.   Στην Ελλάδα θα μιλούσε για σκευωρία των πολιτικών του αντιπάλων, και θα έκανε μήνυση και αγωγή στο Δημοσιογράφο.
Η άλλη σημερινή σημαντική διαφορά τηλεοπτικής νοοτροπίας είναι ότι, στο ELADA εξακολουθεί η χρήση της κρυφής κάμερας, αλλά για διακόσμηση ασήμαντων (αποκαλύψεων)και ακίνδυνων  ρεπορτάζ , όπου όλα τα εμπλεκόμενα αμαρτωλά πρόσωπα και τοπία, είναι δεόντως καμουφλαρισμένα.
Κάποια μέρα πρέπει να τιμηθούν με το βραβείο ΠΟΥΛΟger, γιατί στη τηλεόραση μια εικόνα χίλια ψέματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου