Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αίσχος . Διαβολική συμφωνία Εργαζομένων -Διοίκησης ΕΚΑΒ.

Όταν κάνουν απεργία, θα διασώζουν μόνο το 1/3  των συνανθρώπων μας  σε έκτακτη ανάγκη.
Κύριε Λοβέρδο, ποιους έδωσε στους ...αχαρακτήριστους το δικαίωμα να το παίζουν Θεοί, αποφασίζοντας ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει?
Μια είδηση που βγήκε χθες στο Σκάι (αλλά λόγω Φαρμακοποιών και μιζαδόρων της Βουλής, πέρασε στα ψιλά) ανέφερε ότι θύμα τροχαίου έξω από τον Ερυθρό περίμενε 50 λεπτά να έρθει το ασθενοφόρο.Το ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε ότι χρειάστηκαν 18 λεπτά να ειδοποιήσουν  ασθενοφόρο, και άλλα τουλάχιστον 30 λεπτά , για να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος.
Το εξοργιστικό και...
(κατά την γνώμη μας εγκληματικό)δεν  είναι η δικαιολογία της Διοίκησης που ρίχνει το μπαλάκι στην συμφόρηση, αλλά η συμφωνία που έχουν "πετύχει" οι συνδικαλιστές.
"Σε μέρες απεργίας (η στάσης εργασίας, για να μη χάνουν το μεροκάματο) έχει συμφωνηθεί να διατίθονται μόνον το 1/3 των ασθενοφόρων"!!!
Δηλαδή από τα 50 οχήματα, θα καλύπτουν ολόκληρη την Αθήνα των 3 (συν 1 των οικον. μεταναστών) εκατομμυρίων, μόνο 18 οχήματα.
Ποιοι είναι κύριε Υπουργέ αυτοί οι Καραγκιόζηδες που αποφασίζουν ποιος ζει και ποιος πεθαίνει αυτές τις μέρες. Οι Ευρωπαίοι (και οι τουρίστες που θα διακινδυνεύσουν να έρθουν) το ξέρουν?
Ντροπή σας.
Αλλά η Ζωή, ρόδα είναι και γυρίζει...

1 σχόλιο:

  1. Oι καραγκιόζηδες που λες ειναι αυτοι που αφηνουν το ΕΚΑΒ να λειτουργει με 50 ασθενοφορα.το "50" δεν ειναι εξοργητικο σαν νουμερο σε μια πολη 4 εκατομμυριων??το ΕΚΑΒ οποτε κανει απεργια προσληψεις ζηταει!!Δεν το παιζουν Θεοι,ανθρωποι ειναι κ ζητουν προσωπικο για να σωζουν ανθρωπους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή