Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ο κ.Καμίνης στα πρώτα του βήματα.

http://taxalia.blogspot.com/2011/01/blog-post_5051.html
Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων που είχε αρκετά οράματα για μια καλύτερη Αθήνα και προεκλογικά έταζε λαγούς και πετραχείλια για να κερδίσει τις εκλογές, ένω τα είχε βάλει με τον ρ/φ σταθμό του Δήμου και κατηγορούσε τον προκάτοχό του για... ρουσφετολογικές προσλήψεις κλπ, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν..
 να βρει τον τρόπο να τακτοποιήσει (μονιμοποίηση) τους υπαλλήλους του 9,84, ώστε να εξασφαλίσει τη στήριξη (δημοσιογράφοι γαρ) τόσο από τις εφημερίδες όσο και από τα ΜΜΕ που εργάζονται.


Και μετά τι; Εξαπέλυσε γενική επίθεση με τη δημοτική αστυνομία και μοιράζει κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα και ανελέητο κηνυγητό εναντίον των καπνιζόντων και των καταστημάτων για καθαρά εισπρακτικούς λόγους. Τα σκουπίδια όμως εκεί ακλόνητα, γεμάτοι οι κάδοι μέσα και έξω, τα σκουπιδιάρικα κυκλοφορούν μέρα μεσημέρι στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και προκαλούν κυκλοφοριακό κομφούζιο σπάζοντας τα τεντωμένα νεύρα των οδηγών. Μπράβο κ. Δήμαρχε καλά αρχίσατε, να δούμε πως θα τελειώσετε όμως. Και επίσης μάθετε πως υπάρχει μια πόλη που ονομάζεται ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ για μας τους ΄Ελληνες και όχι όπως εσείς την αποκαλέσατε πρόσφατα. Θέλετε φυσικά να τα αλλάξετε όλα, όπως και οι κυβερνώντες, αλλά ίσως καταφέρετε να μας αλλάξετε κατά το κοινώς λεγόμενο "τα φώτα", την πίστη μας και την ιστορία, όσο και αν προσπαθείτε ΟΧΙ.

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου