Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Παραλήρημα εργατοπατέρων και "αριστερών" εξαπτέρυγων κατά δημοσιογράφων...

Για την συμπεθέρα του εργατοπατέρα ρε γαμώτο !
Καλά δεν παίζονται οι εργατοπατέρες ...Ένας εξ αυτών έχει κάνει αγωγή σε δημοσιογράφο και ζητά 100.000 ευρώ  ! 50.000 για τον εαυτό του και 50.000 για την τιμή της οργάνωσης !  (Τρέξε γρήγορα ρε Στράτο... να οικονομήσει το συνδικάτο ) Μάκη περίμενε  και συ καμία  ( από αλλού θα σου σκάσει  εσένα )να κάνεις τα εσωτερικά της οικοδομής ! Ψιλομερεμέτια είναι, μην ανησυχείς !  Τα πολλά τα πλήρωσαν άλλοι!

Μετά τις αποκαλύψεις του Μάκη , που μάθαμε ότι τις ψάχνουν και από ξένα μέσα ενημέρωσης ...και θα κοσμούν σε μορφή σκανδάλων όμως αυτό του Εφραίμ σε παγκόσμια ξεφτίλα για την διαπλοκή κράτους συνδικαλιστών που οδήγησαν στην χρεωκοποπία την χώρα ...για πλουτισμό ... έχουν ξεφύγει !  Προχθές με "αριστερό" εξαπτέρυγο την έπεσαν κάποιοι και στον Ελεύθερο Τύπο ! Φαίνεται η ανεξάρτητη δημοσιογραφία ενοχλεί ! Τώρα που το ρεπορτάζ άνοιξε και όλοι την ψάχνουν τι γίνεται πίσω από τα χλιδοκτήρια του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού έχασαν την ψυχραιμία τους ...Ψάχνουν απεγνωσμένα με τους πολιτικούς τους φίλους Γιοσάκιδες ! Να τους χαίρονται και αυτοί και οι κυβερνώντες συμπράττοντες Αλλά άλλο ο κουμπάρος  μπροστινός , άλλο η κουμπαρίτσα , η "αστρολόγος" ,τα γραφεία τύπου , η εταιριούλα , η χορηγία του ΙΚΑ των 600.000 ευρώ ( ετοιμάζεται και νέα χορηγία )  και άλλο η ανεξάρτητη δημοσιογραφία!
Προς αριστερούς ...Ενα εξαπτέρυγο έγινε ήδη εργολάβος και την σήκωσαν την οικοδομή στα Βόρεια Προάστια με τα μπετά του συνδικάτου ! Για την αντισεισμική μελέτη ξέρουν άραγε κάτι !
Και εντάξει δεν λέμε στο Μαξίμου ξέρουν ποιοι είναι και τι είναι...Αλλά θέλουν τις υπογραφές για τους Τροικανούς ! Αλλά κοινωνικό έρεισμα μηδέν ! Οπότε η κατάρρευση δεδομένη! Αλλά μην λερώσουν... ας πέσουν αξιοπρεπώς
Και όπως σωστά σημειώνει το skai.gr η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση για τον συνδικαλισμό, που διενεργήθηκε πέρυσι στη χώρα μας  το 71% των εργαζομένων που δεν συμμετέχουν σε συνδικαλιστικές ενώσεις, δεν εμπιστεύονται τα συνδικάτα, όπως επίσης και το 65% των συνδικαλισμένων.

Τέλος ρε παιδιά ο ΣΔΟΕ απ έξω πέρασε ή πήγε μέσα και τον φίλεψαν και κανένα "φριντουτσίνου σε κουλουνάτου πουτήρ"!
 http://papatzides.blogspot.com/2011/01/blog-post_5191.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου