Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ομολογία διαφθοράς από τον τέως Διοικητή του ΙΚΑ Αμπατζόγλου!

Ξέχασε τον ρόλο του και τις ευθύνες του, όταν διοικούσε το πιο αμαρτωλό Ίδρυμα της Ελλάδας, και τώρα τον τρώμε στη μάπα ως  Πρόεδρο της "συμπαθούς" (όπως έλεγε ο Καμπουράκης επειδή του κάνουν τζάμπα τις ενέσεις) συντεχνίας των Φαρμακοποιών.
Θλιβερό θέμα  χθές στο ALTER να βλέπεις τον Υπουργό Υγείας να απολογείται  (με διαιτητή τον Χατζηνικολάου ) στον Αμπατζόγλου. Βλέπεται ο κύριος έγινε φίρμα  , γιατί όλα τα Κανάλια (με διαταγή των χορηγών Φαρμακοβιομηχάνων άραγε?) ασχολούνται τις τελευταίες μέρες  μαζί του κατά κόρον. "Αν αυξηθούν τα φαρμακεία θα ανέβει το κόστος των φαρμάκων για τους πολίτες, "απείλησε" ο φαρμακοτρίφτης.
"Αυτό είναι ...ομολογίας διαφθοράς", σωστά επεσήμανε η Κάτια Μακρή, κι ο παρουσιαστής-διαιτητής.
Βλέπετε οι (εν δράσει) κύριοι φαρμακοποιοί   ακολουθούν την φιλοσοφία των επιβατών του γεμάτου Λεωφορείου. Τώρα που είναι μέσα, δεν θέλουν ο οδηγός να σταματήσει σε στάση να πάρει κι άλλους επιβάτες.
-Τότε γιατί δεν προτείνουν να σταματήσει στα πανεπιστήμια και η ειδικότητα του φαρμακοποιού, να κατοχυρώσουν το εισόδημά τους  αιωνίως.
-Να μη γίνουν φαρμακεία στα Σούπερ Μάρκετ . Σωστά.
Αυτοί όμως το έχουν κάνει τα μαγαζιά τους  Υπερ-μπακάλικα, πουλώντας από παπούτσια μέχρι κομπογιανίτικα γιατροσόφια (ομοιοπαθητικά νεράκια σε μπουκάλια).

Τα καλά και συμφέροντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου