Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Οι πάμφτωχοι οικονομικοί Αφγανοί λαθρομετανάστες μετακινούνται με ...Learjet αεροταξί !!!

Για τους "αγαθούς" που ακόμα δεν έχουν πεισθεί ότι οι δυστυχισμένοι που λιάζονται και τα ξύνουν "απαιτώντας" μέσω των ακριβών δικηγόρων τους , ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, είναι ματσωμένα & ματωμένα μπουμπούκια, ας διαβάσουν την ακόλουθη είδηση, μπας και δουν τι παίζεται...
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Είκοσι συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών στην Καβάλα.
Οι κατηγορίες αφορούν, κατά περίπτωση, σε χρήση πλαστών εγγράφων, απόπειρα...
παράνομης εξόδου από τη χώρα, διακίνηση – προώθηση παράνομων μεταναστών και εγκληματική οργάνωση.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στον αερολιμένα της Καβάλας “Μέγας Αλέξανδρος” εντοπίστηκαν δεκαπέντε Αφγανοί με πλαστές ταυτότητες δανικών αρχών. Μαζί τους ήταν και 19χρονη υπήκοος Μαρόκου, με Ιταλική άδεια διαμονής που εργάζεται σε τουριστικό γραφείο στην πόλη του Μιλάνο Ιταλίας και φέρεται να ενεργούσε ως ενδιάμεσος διακινητής. Η 19χρονη είχε εφοδιάσει τους Αφγανούς με επαγγελματική κάρτα ταξιδιού για να εμφανίζονται ως γκρουπ. Συνελήφθησαν επίσης τέσσερις Έλληνες οδηγοί ταξί, που έλαβαν αμοιβή 700 ευρώ έκαστος για τη μεταφορά των Αφγανών από την Αθήνα στην Καβάλα. Τα ταξί κατασχέθηκαν.
Στο χώρο του αερολιμένα ανέμεναν δύο ιδιωτικά αεροταξί  learjet ελληνικών συμφερόντων, που ναυλώθηκαν, ως πτήσεις τσάρτερ, από το Ιταλικό τουριστικό γραφείο, με σκοπό τη μεταφορά των Αφγανών από την Καβάλα στη Γένοβα Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου