Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

"Mπλόκο" στα blogs και στα email των δημοσιογράφων του ΑLTER!

 Mετά απο διαρροή εγράφου που αφορά τον διευθυντή του καναλιού και θέμα με χαρακτηρισμό οικοπεδικής έκτασης !
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/Μετά την δημοσιότητα που πήρε ο αποχαρακτηρισμός 170 στρεμάτων απο δασική έκταση στη Μεσσηνία ιδιοκτησίας του διευθυντή του καναλιού Alter Κοσμά Σφαέλου, δόθηκε εντολή μαθαίνουμε στον υπέυθυνο μηχανογράφησης του καναλιού να διακόψει την πρόσβαση των συντακτών απο τους υπολογιστές του καναλιού στα ενοχλητικά για την ιδιοκτησία blogs.
Ξέχασαν όμως πως... υπάρχουν τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα πλέον τα οποία προσφέρουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και στα ενοχλητικά blog χωρις τη λογοκρισία του administrator του intranet.

Επίσης ξεχνούν ο Σφαέλος, ο Χαλάτσης ο Κοσμόπουλος και οι συν αυτώ οτι πλέον σύνδεση στο διαδίκτυο μπορούν όσοι θέλουν να έχουν και απο το σπίτι τους. Οσον αφορά τα μηνύματα που λάβαμε ήρθαν απο συκευές κινητής τηλεφωνίας για να δουν οι ενοχλημένοι κύριοι του Alter πόσο εύκολο είναι πια να διακινείς την πληροφορία χωρίς μεσάζοντες διαπλεκόμενους μεγαλο-καρχαρίες που σε 6 χρόνια άλλοι απέκτησαν τεράστια περιουσία και άλλοι πολλαπλασίασαν την ήδη μεγάλη περιουσία τους.

Σύντομα θα έχουμε φωτογραφίες και απο μια άλλη έκταση μετά τα Καμμένα Βούρλα, στην παραλία Καινούργιου, την οποία έχουν αγοράσει συνεταιρικά ορισμένοι "δημοσιογράφοι" - επιχειρηματίες με πρόθεση να χτίσουν ξενοδοχειακό συγκρότημα. Πάντως αν με έξι χρόνια δουλειάς μπορείς να αγοράζεις εκτάσεις δεκάδων στρεμμάτων τότε μάλλον χιλιάδες συνάδελφοι πρέπει να είναι ...ανίκανοι αφού προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με 1000 και 1500 ευρώ το μήνα.
http://papatzides.blogspot.com/2011/01/m-blogs-email-lter.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου