Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Tις περισσότερες μέρες της εβδομάδας τα ΜΜΜ έχουν απεργία, και η Δημοτική Αστυνομία του Καμίνη βρήκε ευκαιρία!

Kαταγγελία για ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.
Έχει παραγίνει πλέον το κακό με το δήμο Αθηναίων.... Έχει εξαπολύσει όλους τους δημοτικούς αστυνόμους(που δεν έχουν τελειώσει κανένα πανεπιστήμιο ή σχετική σχολή και παρόλα αυτά θεωρούνται δημόσιοι υπάληλοι και πληρώνονται από το υστέρημά μας) και γράφουν σε όλους τους δρόμους της Αθήνας για τους οποίους πληρώνουμε κάθε δίμηνο δημοτικά τέλη μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Σε όλους τους δρόμους έχουνε βάλει διαγραμμίσεις ώστε να μην επιτρέπ! εται πουθενά το παρκάρισμα. Και σαν...
Έλληνας πολίτης που πληρώνω όλους τους φόρους μου ρωτάω που πρέπει να παρκάρουμε εμείς που δουλεύουμε στο κέντρο, τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας τα ΜΜΜ έχουν απεργία, και παίρνουμε € 40 την ημέρα????? Πρέπει να πληρώσουμε εκτός της πανάκριβης πλέον βενζίνης και ιδιωτικό πάρκιν είτε κάρτες στον δήμο Αθηναίων????? Μετά πως θα ζήσουμε κ. Καμίνη και κ. Κακλαμάνη???Εσείς είστε σε προνομιούχες θέσεις που σας πληρώνουμε πολλά για να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε σε όλα αυτά. Εμείς όμως όχι.
Επιπλέον έχει παρατηρηθεί ότι αυτοί οι υπάληλοι του δήμου (που κακώς λέγονται αστυνομικοί), κόβουν κλήσεις παράνομα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τα λεγόμενα τσιράκια που παρατηρούν από την απέναντι γωνία. Γράφουν ακόμα και σε ανύπαρκτες διαβάσεις πεζών και σε σημεία που είναι τοποθετημένοι οι κάδοι σκουπιδιών του δήμου. Να κόψουν κλήσεις και στους κάδους...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.......
Η προτασή μου σε όλα αυτά προς όλους τους συμπολίτες μου που νιώθουν την ίδια αγανάκτηση να μην ξαναπληρώσει ποτέ κανείς καμία κλήση και να καταργηθεί η δημοτική αστυνομία (δεν χρησιμεύουν και σε τίποτα)
Αναγνώστης
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/k_18.html#more

1 σχόλιο:

  1. Ναι ρε φίλε, καβάλλα όλα τα πεζοδρόμια με την αμαξάρα σου στο κέντρο, και όταν σε γράψουν, τοτε φταίνε οι δημοτόμπατσοι. Κάνε τα κουμάντα σου να κατεβαινεις στο κέντρο με άλλο μέσο. Αλλοίμονο αν οι νόμοι του κράτους καταλύονταν απο τον πόνο μιας μειοψηφίας στην οποία ανήκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή