Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η Όλγα των "8" στο Μιλάνο για τριήμερο!

Μπορεί να μην απολαύσαμε την Σιδηρά κυρία στο Κεντρικό δελτίο (πλαστικών) Ειδήσων  του MEGA την περασμένη Παρασκευή, αλλά κέρδισε το Μιλάνο με την παρουσία της.
Πρωί-πρωί (08: 55) με την πτήση της AEGEAN αναχώρησε  συνοδεία Louis Vuitton αποσκευών και ενός ανδρός, για την Ιταλική Μέκα  της Μόδας. Μη θέλοντας  να διακινδυνεύει  την ταλαιπωρία  τόσο φινετσάτων luggage, αναγκάστηκε να μην ταξιδέψει με τους υπόλοιπους πληβείους, και αυτή την φορά (ξανά) επέλεξε την Α' θέση.
Συμπτωματικά (εκτός από το adena-gr) αυτό το τριήμερο στο Μιλάνο βρισκόταν και  ο ...Δήμαρχος Κέρκυρας, επισκεπτόμενος  μια έκθεση με Φορείς του Τουρισμού και Ιταλούς Tour Operator, ικετεύοντας τους να στείλουν κανένα πελάτη στη χώρα μας. Πως δηλαδή οι δικοί μας άνθρωποι της διπλανής πόρτας (του MEGA),  "θυσιάζoυν" την ενημέρωση των τηλεθεατών για  να πετάξουν στην δική τους, και να γεμίσουν τις Louις Vuitton?
Thank God , η Όλγα μας γύρισε σώα ασφαλής και κεφάτη την Κυρική το βράδυ στο Ελ Βενιζέλος.
Μια μέρα (όμως) ακόμα να καθυστερούσε, και ίσως το MEGA  είχε αποκλειστική αναμετάδοση από το Διεθνές αεροδρόμιο Μαλπένζα του Μιλάνου, όπου την Δευτέρα ένας Τυνήσιος έπεσε με κλεμμένο αυτοκίνητο στη θύρα εισόδου στο Terminal, και σκόρπισε τον πανικό.
Η "τρεμάμενη" φωτογραφίας της 'Ολγας καθήμενης, είναι για να απαλειφθούν οι κακοπροαίρετοι που θα σκεφθούν ότι την ιστορία την βγάλαμε  από την κοιλιά μας.
Τι νομίζουν ότι είμαστε. Συντάκτες σαν τον Πάνο (τους)?...



,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου