Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κάθε Κανάλι και... άλλου τύπου Γ. Γραμματέας, ο Στέφανος Κομνηνός.

Η Ελλάδα τίγκα στις αυξήσεις , παρ' εμπόριο, και στις αθρόες εισαγωγές παράνομων και επικίνδυνων προϊόντων κι ο ανύπαρκτος "προστάτης" των Καταναλωτών Αϊ (σιχτιρ)Στέφανος, δέησε να εμφανιστεί σήμερα , μαζικά.
Στο skai παρουσιάστηκε  ως Γάμα Γάμα της Ενέργειας, και ξανά παραδέχτηκε ότι οι τιμές των καυσίμων στην Κρήτη είναι ιδιαίτερα υψηλές και –όπως είπε- έχει δοθεί εντολή για έρευνα από τον αρμόδιο υπουργό!!!Γουάου . Επίσης .μας καθησύχασε  λέγοντας ότι τα φαινόμενα με τις πειραγμένες αντλίες στα πρατήρια και οι (ανώνυμοι) παραβάτες παραπέμπονται στην δικαιοσύνη (σε μερικά χρόνια).
Στο ΑΝΤ-1  άλλαξε ...
ιδιότητα κι έβαλε   το καπέλο το Γάμα Γάμα Εμπορίου!  Εκεί επικεντρώθηκε (όπως επιτυχημένα έκανε πριν λίγο καιρό στα κανάλια, ο προϊστάμενός του Υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας) να μας ξανα-παρουσιάσει το ηλεκτρονικό μαραφέτι με το οποίο κάποιοι (no name & companies) Βεντζινάδες, πειράζουν την αντλία για να χρεώνει περισσότερα.
Περιέργως η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών μέσω του Προέδρου τους , δέχεται  εδώ και τώρα ,όποιος πιάνεται να του παίρνουν το κεφάλι (την άδεια) , αλλά ο Γάμα Γάμα Κομνηνός το...συσκέπτεται!
Τολμάει?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου