Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τι σόι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν "φραστικά" στον Γ.Παπανδρέου στο Βερολίνο?

Ήταν ομογενείς, ήταν φοιτητές, ήταν Έλληνες περαστικοί, η Αναρχικοί Αριστεριστές με ιπποτροφία που σπουδάζουν  σε Καπιταλιστική χώρα, γιατί οι κομμουνιστικές δεν προσφέρουν "άγριο" night Life? 
 Μία Ελληνίδα !!!(γράφει το ΒΗΜΑ), που βιντεοσκόπησε τα τεκταινόμενα, δήλωσε !!! σε δημοσιογράφους ότι είναι μία πρωτοβουλία που έλαβαν φοιτητές που...
σπουδάζουν στην ευρύτερη περιοχή του Βερολίνου και αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν στη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού.
Περιέργως τόσο στα έγκυρα ΜΜΕ  'οσο και στα παρα...blogs, η ιδιότητα των "αγενών" εισβολέων που έκαναν το show , αρνούμενοι την πρόσκληση για συζήτηση από των πρωθυπουργό, εμφανίστηκε με πολλά πρόσωπα.
Ποιους να πρωτο-πιστέψουμε?

1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ)ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ! ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή