Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Όταν οι γάϊδαροι βοσκούν στο Δήμο Παλλήνης!

Η οδική σήμανση στους δρόμους του Γέρακα (μέρος του νέου Καλλικρατικού Δήμου Παλλήνης) μόνο σαν αστείο μπορεί να χαρακτηριστεί. Ενδεικτικά (προς το παρόν) σας δείχνουμε  τη κολόνα με 3 ταυτόχρονα σήματα του Κ.Ο.Κ στη νησίδα  κεντρικού  δρόμου(με άπειρα τροχαία), τον Εθνικής Αντιστάσεως. Απαγορευτικό Στάσης & Στάθμευσης ψηλά,   και όριο Ταχύτητας (που ποτέ δεν τηρείται) από την μια , και προειδοποιητικό Κινδύνου από την άλλη. Στερεωμένα με σύρματα, 20 πόντους από το γρασίδι.. Δικαιολογημένα ο αναίσθητος γάιδαρος με το κόκκινο Jeep κάνει ότι δεν τα βλέπει, και σκαρφαλώνει   να βοσκήσει στο πράσινο.  Δυστυχώς ,παρ ότι  λίγο πιο κάτω βρίσκεται το...
Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα, όπου πάνω από 30 περιπολικά καθημερινά (τεμπε)λιάζονται ακινητοποιημένα, κανείς δεν πρόκειται να ενοχλήσει το ΖΩΟΝ. Οι δημότες όμως έχουν πληρώσει με τ' ανταποδοτικά τέλη χοντρά λεφτά  για να τοποθετηθούν στο γρασίδι ποτιστικά ,  ηλεκτρολογικά κι άλλα πανάκριβα αξεσουάρ, τα οποία όμως καταστράφηκαν από τις ρόδες του Καραγκιόζη.
Για να δούμε λοιπόν  κύριε Ζούτσο μιας και οι πικακίδες φαίνονται ολοκάθαρα(κλικ φωτό), θα βρείτε το υπεύθυνο κύριο για να πληρώσει τα σπασμένα, η ως συνήθως θα τα ξαναπληρώσουν οι ψηφοφόροι σας?
Δεν τελειώσαμε.
Τα χειρότερα έπονται...

1 σχόλιο: