Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Όταν οι κίνδυνοι παραμονεύουν στο Δήμο Παλλήνης!

Ημέρα Εθνικής Εορτής, και οι νεοέλληνες τιμούν τους προγόνους   κατεβαίνοντας στη παρέλαση  με τα Ι.Χ. τους. Ακόμα κι αν μένουν 3-4 τετράγωνα μακριά από το σημείο που οι μαθητές παρελεύνουν. Θεωρούν την 25η Μαρτίου, σαν ευκαιρία να φιγουράρουν τα αυτοκίνητά τους,  τις γυναίκες  τους, και φυσικά οι έμμεσα η άμεσα εμπλεκόμενοι με τα "πολιτικά", να κάνουν Δημόσιες σχέσεις.
Οι νεαροί αντιγράφοντας τα πρότυπα των γονέων τους , και λόγω παρουσίας των μινοφορουσών μαθητριών ,προσπαθούν να...
καμακώσουν κάνοντας σούζες και κόντρες με τις μοτοσυκλέτες τους. Τρέχουν του σκοτωμού ανάμεσα στους γονείς που σπρώχνουν τα παιδικά καροτσάκια στο δρόμο. Εννοείτε ότι τα πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από τους προαναφερόμενους.
Ο εν φωτό π.χ. με την (ανευ πικακίδας κυκλοφορίας)πορτοκαλί KLM, μαζί με άλλα ανόητα καμάκια δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να μαρσάρουν και να  απειλούν τους πεζούς κάθε ηλικίας , μια και κανείς δε τόλμησε η ενδιαφέρθηκε να τους ενοχλήσει. 
Ο λόγος πάλι για τους (τεμπε)λιαζόμενους τους Α.Τ. Γέρακα, μαζί με τα μονίμως παρκαρισμένα (καινούργια)  30+ περιπολικά έξω από το τμήμα.
Όπως διαβάσαμε και σε άλλα Blog (κλικ) , οι υπάλληλοι  της Προστασίας του Πολίτη κύριε Ζούτσο, δεν ιδρώνουν και τόσο πολύ για το καθήκον τους. Μήπως πρεπει  κάποια στιγμή να μιλήσετε στο Διοικητή τους?...
Συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου