Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η Google επενδύσει 100 εκατομμύρια στο μεγαλύτερο πάρκο παραγωγής... αιολικής ενέργειας.

...και στην Ελλαδα με την ύποπτη ΑΝΟΧΗ των ... Υπουργείων, έχουμε ξοδέψει πάνω από ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΕΙΟ Ευρώ για αγορά των άχρηστων και επικίνδυνων ΜΑΓΙΚΩΝ συσκευών ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗΣ 30 % στο λογαριασμό του Ηλεκτρικού.
Και παρά την απόδειξη της Χοντρο-ΑΠΑΤΗΣ, κανείς δεν πήγε φυλακή, η αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα στους εξαπατημένους καταναλωτές, "κύριε" Γ. Γραμματέα του Καταναλωτή.  Shame on You...
 H  Google επεκτείνει με γρήγορους ρυθμούς τις επενδύσεις της στην προσπάθεια για αύξηση της αιολικής ενέργειας παγκοσμίως τον τελευταίο καιρό επενδύοντας 100 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του μεγαλύτερου πάρκου αιολικής ενέργειας στο πάρκο...
Shepherds στο Όρεγκον του Καναδά. Όταν η κατασκευή ολοκληρωθεί το 2012, θα πρέπει να είναι η ...
μεγαλύτερη επένδυση για παραγωγή αιολικής ενέργειας στον κόσμο, ακόμη μεγαλύτερη και από την επένδυση που είχε γίνει στο πάρκο αιολικής ενέργειας του Roscue στο Τέξας η οποία στοίχισε 168 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό θα είναι το πρώτο πάρκο αιολικής ενέργειας στις ΗΠΑ το οποίο θα εξυπηρετεί εμπορικούς σκοπούς, για την κλιμακωτή ανάπτυξη τεχνολογίας τουρμπίνων που θα χρησιμοποιούνται γεννήτριες μόνιμου μαγνήτη με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία, και οι δυνατότητες των ηλεκτρικών συνδέσεων. Αν και το έργο θα κατασκευαστεί έξω από τις ΗΠΑ, στον Καναδά, είναι ένα σημαντικό, πρόσθετο βήμα στη προσπάθεια για μείωση του κόστους της αιολικής ενέργειας σε μακροπρόθεσμη βάση στις ΗΠΑ.



http://www.ecotimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου